Foto portada: Josu Ozkoidi durant la roda de premsa a l'Hospital General de Catalunya. Autor: C. Díaz.

Josu Ozkoidi: “el club ens ha transmès ambició”

El jugador del Centre d’Esports ha estat el primer a comparèixer davant els mitjans de comunicació en el primer dia de pretemporada. Ozkoidi, juntament amb Ángel Martínez, Édgar Hernández i Marc Astur, ha passat avui les revisions mèdiques a l’Hospital General de Catalunya i ha fet un repàs a les primeres sensacions.

Després d’unes setmanes de descans, el Sabadell s’ha posat en marxa aquest dijous. Quatre jugadors arlequinats s’han sotmès aquest matí a les habituals proves mèdiques. Demà seran vuit. Josu Ozkoidi ha estat un dels que s’ha hagut d’apropar avui al centre mèdic de Sant Cugat. El basc ha recordat la dificultat de l’últim tram de la passada campanya: “va ser un final de temporada bastant dur, necessitàvem desconnectar i ara ja estem mentalitzats i amb molta il·lusió”.
Aquest estiu, el futur de Josu ha protagonitzat alguns rumors: “hi ha hagut interès d’alguns equips, però no he tingut cap oferta en ferm perquè tenia contracte amb el Sabadell, on estic molt a gust”. Ozkoidi, que comparteix procedència amb Jurgi Oteo, una de les incorporacions del mercat arlequinat, ha estat preguntat per ell: “no el conec molt, però he preguntat i m’han parlat molt bé. Venint de la pedrera de l’Athletic, que té jugadors molt vàlids, segur que aporta el seu gra de sorra i ens ajuda a tots”.

Una temporada il·lusionant

Il·lusió ha estat una de les paraules més pronunciades pel, des de fa algun temps, defensa del Centre d’Esports. Precisament sobre aquest aspecte ha volgut deixar clara la seva posició: “no he parlat amb ningú, però estic molt a gust al lateral esquerre. Jugaré on l’entrenador em digui”. Qüestionat per l’objectiu d’aquesta temporada, Josu Ozkoidi ha assegurat que encara és d’hora, però que l’entitat és optimista: “és aviat per parlar d’aspiracions, però el projecte és il·lusionant. El club ens ha transmès que és ambiciós i hem d’esperar als fitxatges que puguin arribar”.

Foto portada: Josu Ozkoidi durant la roda de premsa a l’Hospital General de Catalunya. Autor: C. Díaz.