Foto: Juanan Gallego davant Juanfran en el partit al Narcís Sala. Autor: Alex Marín.

Juanan Gallego, de la Plana del Pintor al Wanda Metropolitano

El sabadellenc Juanan Gallego viu una de les millors temporades, sinó la millor, de la seva curta trajectòria esportiva. Nascut a Sabadell el 23 d’agost de 1997, Gallego forma part de la plantilla del primer equip del Sant Andreu de Tercera Divisió, que ha caigut eliminat als setzens de final de la Copa del Rei per l’Atlético de Madrid al Wanda Metropolitano. Aquesta és la tercera temporada que el sabadellenc juga al club quadribarrat.

Juanan Gallego va començar a jugar a futbol a la desapareguda Unión Deportiva La Planada, l’equip del seu barri. A La Planada va destacar pel seu bon rendiment i va deixar mostres del seu potencial des de ben petit. En pocs anys va recalar a la Damm, on va arribar quan només era benjamí. Allà va passar cinc anys i va seguir demostrant que el seu futur passava pel futbol.

Després de cinc temporades amb els cervesers, el Jàbac i Terrassa es va fixar en ell i el va incorporar quan era infantil. Al Jàbac va passar la resta de la seva etapa formativa fins que, a l’últim any de juvenil, el Sant Andreu el va fitxar. Des de llavors, Juanan Gallego s’ha guanyat la confiança del club i ara és un dels pilars del seu primer equip, on té la presència assegurada fins al juny del 2019.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

El de La Plana del Pintor és un jugador que destaca per la seva tècnica individual. És una peça polivalent, ja que pot jugar a les dues bandes, ocupant la posició de mitjapunta i, fins i tot, el lateral. Aquesta temporada, al grup cinquè de la Tercera Divisió, ha disputat 16 partits dels quals un només de suplent. L’equip no passa pel millor moment amb cinc jornades consecutives sense guanyar i només dos punts sumats però, amb només 21 anys, el futur de Gallego és prometedor i el salt a la Segona B és més a prop que no pas una altra cosa.

Foto portada: Juanan Gallego davant Juanfran en el partit al Narcís Sala. Autor: Alex Marín.