Banderes CES Torre de l'Aigua. Autor: David B.

La ciutat s’engalana per al ‘playoff’

El mes de juliol ha arribat i el playoff és cada cop més a prop pel CE Sabadell. El conjunt d’Antonio Hidalgo disputarà aquesta mateixa tarda un amistós de preparació davant la UE Sant Andreu a la Nova Creu Alta. El club no descarta organitzar-ne un altre abans del 19 de juliol, quan l’equip disputi la primera eliminatòria a Algeciras davant el filial de l’Atlético de Madrid.

Tot i que la plantilla no podrà gaudir del suport de l’afició a Andalusia, la ciutat estarà al seu costat des de la distància. En aquest sentit, amb el suport de diverses regidories de l’Ajuntament de Sabadell, la ciutat ha començat a engalanar-se amb els colors arlequinats.

A partir d’aquesta setmana, els llocs més emblemàtics de la ciutat lluiran la bandera del Centre d’Esports. És el cas, per exemple, del Mercat Central o la Torre de l’Aigua. El que no hi haurà serà cap pantalla gegant a la ciutat per seguir el playoff. Un playoff que serà del tot estrany. Jugadors i afició patiran en solitari des de la distància.

Foto portada: detall de les banderes del CE Sabadell penjades a la Torre de l’Aigua. Autor: David B.