El president de la Federació, Luis Rubiales. Autor: RFEF.

La RFEF proposarà finalitzar la lliga amb un ‘playoff’ exprés

El CE Sabadell podria no tornar a jugar ni un sol partit de lliga més aquesta temporada. Després de la reunió de Luis Rubiales amb el Consejo Superior de Deportes, la RFEF ha comunicat aquest dimarts que s’ha posat en contacte amb les federacions territorials per abordar la fi de la competició de forma exprés en forma de playoff.

La tornada de les lligues es complica més i més cada setmana i la RFEF ha fet un primer pas per suspendre les competicions no professionals. Luis Rubiales ha posat en marxa el seu pla per donar la temporada per acabada amb un playoff a partit únic un cop es torni als terrenys de joc a una seu única.

La proposta inicial aposta per mantenir el nombre d’ascensos previstos al principi. Hi hauria quatre equips que aconseguirien l’ascens en 90 minuts. D’altra banda, no hi hauria descensos. Això suposarà una reestructuració temporal de la Segona Divisió ‘B’, que podria passar de 80 a 98 equips.

Així doncs, el conjunt arlequinat podria afrontar un playoff en qüestió de setmanes. Aquesta proposta s’acabarà de definir la pròxima setmana. El club no ha volgut valorar la possible decisió a l’espera de la seva definició final.

Foto portada: el president de la Federació, Luis Rubiales. Autor: RFEF.