Foto: José Manzanera, Carlos Cobo, Edgar Hernández i Bruno Batlle, davant la Torre de l'Aigua. Autor: Críspulo Díaz.

La Torre de l’Aigua acull la presentació d’Edgar Hernández i Carlos Cobo

El CE Sabadell continua amb la seva ruta arreu de la ciutat lluint les seves incorporacions. Aquest divendres ha sigut el torn d’Edgar Hernández i Carlos Cobo, que han estat presentats a la Torre de l’Aigua.

Segueix el capítol de presentacions amb la novedosa fórmula de l’equip de Calzada. Els llocs més simbòlics de Sabadell estan acollint aquests dies els actes de presentació dels flamants fitxatges del Centre d’Esports. La Torre de l’Aigua ha sigut l’escenari d’aquest divendres, on Edgar Hernández i el cedit Carlos Cobo han estat.

Edgar arriba amb il·lusió i amb ganes: “Han canviat moltes coses i per això el Sabadell era la meva primera i única opció”. El davanter també ha destacat el nivell humà de la plantilla i les bones sensacions que transmet l’equip: “Des del dilluns que vaig arribar, fa molt bona pinta”. El nivell d’exigència serà més alta aquesta temporada, però no és una pressió afegida per ell: “Tot el contrari, és una motivació”.

Per una altra banda, Carlos ha transmès les seves ganes d’aportar i aprendre en aquest Centre d’Esports. “Sóc jove i vull aprendre i evolucionar. He d’aprofitar que la plantilla és veterana i que tenim un gran entrenador”. El jove jugador del Real Madrid ha destacat la importància de la pretemporada per guanyar-se la confiança de Toni Seligrat: “Vull aprofitar les poques oportunitats que pugui tenir”.

Foto portada: José Manzanera, Carlos Cobo, Edgar Hernández i Bruno Batlle, davant la Torre de l’Aigua. Autor: Críspulo Díaz.