Foto: Esteve Calzada a la llotja acompanyat d'altres consellers. Autor: Críspulo Díaz.

L’impàs al CE Sabadell genera incertesa

Tot aturat. Aquest és el panorama a les oficines de la Nova Creu Alta des de fa setmanes. A l’espera de tancar l’acord amb l’inversor de cara a la pròxima temporada, la direcció esportiva es veu limitada a l’hora d’oferir-se a les possibles incorporacions i els jugadors, que fa tres mesos que no cobren, han denunciat la seva situació a l’Associació de Futbolistes Espanyols.

En principi, serà qüestió de dies. Això no treu, però, que la situació al Centre d’Esports sigui, ara com ara, nefasta. La parcel·la esportiva està aturada. Sense un pressupost segur sobre la taula, Jose Manzanera no pot fer res. El director esportiu del Sabadell fa setmanes que manté converses amb jugadors que podrien vestir la samarreta arlequinada aquesta temporada, però l’actual situació institucional i econòmica li impedeix tancar cap acord.

D’altra banda, com ha avançat avui Diari de Sabadell, els jugadors fa tres mesos que no cobren. Sembla que un cop denunciat a l’AFE, el club tindria aquest mes de juny per solucionar la papereta. Està previst que, amb l’arribada de l’inversor i el corresponent capital, això se solucioni. Un acord que sembla a prop. El president Esteve Calzada treballa des de fa temps per tancar-lo, però les negociacions s’han allargat més del previst.

Pablo Becerril marxa decebut

D’altra banda, aquesta tarda el tècnic del filial, Pablo Becerril, ha emès un comunicat a través del seu perfil de Twitter anunciant el seu sorprenent adéu. Becerril ha denunciat un deute de set mesos en les seves nòmines. A més, el ja exentrenador del Sabadell ‘B’ ha relatat les condicions en les quals han hagut d’acabar la temporada. Els últims quatre mesos, l’equip ha hagut de demanar prestat material per entrenar, ha patit retards en la tramitació de les fitxes i s’ha trobat molts dies el seu espai d’entrenament ocupat sense previ avís.

El club hauria oferit, a través del coordinador del filial, Toni Cáceres, una renovació a la baixa. L’oferta, com Pablo Becerril explica en el comunicat, es basava en una reducció del 50% del sou actual, que no superava els 1.000 euros. Ahir mateix, Becerril es va reunir amb Bruno Batlle, qui va assegurar-li que no existia cap oferta de renovació i que Cáceres no tenia el permís per a fer-ho. El tècnic del filial, amb aquest panorama, ha decidit marxar.

Foto: Esteve Calzada a la llotja acompanyat d’altres consellers. Autor: Críspulo Díaz.