Mariano Konyk i Jose Manzanera a la presentació a l'Hotel Urpí. Autor: Críspulo Díaz.

Mariano Konyk: “Vinc a aportar joventut i ganes perquè l’equip guanyi”

Mariano Konyk ha estat presentat aquest matí a l’Hotel Urpí de Sabadell. El defensa cedit pel Sevilla al Centre d’Esports s’ha mostrat amb ganes d’aportar i tenir minuts. La baixa d’Aleix Coch i les possibilitats amb Kiko Ramírez poden provocar que el central gaudeixi d’alguns minuts fins a final de temporada.

Konyk ha deixat ben clara la seva ambició. Després d’haver jugat només dos partits per una lesió aquesta temporada, l’argentí té ganes de jugar al Sabadell: “És un club molt important a Catalunya i quan em van dir la possibilitat de venir aquí vaig descartar tota la resta d’opcions”. Tot i la competència al centre de la defensa arlequinada, Mariano té clar a què ve: “Vinc a aportar joventut i ganes. Hi ha gent amb molta experiència de la qual vull aprendre”.

La falta de partits mai juga a favor d’un futbolista i el central del Centre d’Esports ho admet: “Es troba a faltar el ritme de competició. Tinc moltes ganes de jugar”. Així doncs, amb la clara predisposició a aportar tot el possible, Mariano Konyk es posa a disposició de Kiko Ramírez: “M’adapto al que l’entrenador em demani, però tinc bona sortida de pilota i en defensa compleixo”.

L’arribada de Konyk a Sabadell ha estat satisfactòria. La plantilla l’ha rebut amb els braços oberts: “Els primers dies han anat molt bé. Els veterans ajuden molt als joves”. En aquesta línia, el tècnic arlequinat també va compartir unes primeres paraules amb el jove jugador: “Kiko m’ha exposat les seves idees i què és el que m’exigeix”.

Una fitxa lliure

Aprofitant la seva presentació, el director esportiu, Jose Manzanera, ha fet una valoració dels moviments en el mercat d’hivern. S’ha mostrat content, però la idea és completar l’equip: “Volem avaluar totes les opcions molt bé. No volem fitxar per fitxar. Estem contents amb la plantilla que tenim, tot i que estem pensant en un jugador que pugui jugar al mig del camp, a banda dreta, a la mitja punta i amb una mica més de físic“.

Foto portada: Mariano Konyk i Jose Manzanera a la presentació a l’Hotel Urpí. Autor: Críspulo Díaz.