Foto portada: Óscar Rubio durant la seva compareixença. Autor: C. Díaz.

Óscar Rubio: “els filials tenen jugadors joves amb molt de talent”

Després de la primera victòria de la temporada a Buñol, sembla que l’equip s’ha tret un pes de sobre. Óscar Rubio va fer el primer dels dos gols davant l’Atlético Levante la passada jornada i aquest dimecres ha estat el protagonista de l’habitual roda de premsa prèvia al partit de diumenge. El defensa del Sabadell ha lamentat l’allau de lesions que pateix el conjunt arlequinat, però es mostra optimista.

Al Centre d’Esports se li han sumat aquesta setmana les lesions de llarga durada de Jesús Olmo i Jurgi Oteo. “No és agradable. Portem unes quantes lesions seguides, però són coses que poden passar”, ha dit Rubio. El lleidatà de 35 anys només veu una sortida a aquesta situació: “només podem treballar més dur perquè no es notin aquestes absències. El més normal és que es notin, però el més important és que es recuperin bé i com abans millor”.

Óscar Rubio va obrir la temporada de gols empatant el marcador en contra de l’equip a Buñol. “Marcar gols sempre t’alegra, sobretot si ajuda a l’equip a aconseguir una victòria”. El defensa ha assegurat trobar-se bé en aquestes primeres jornades: “estic intentant aportar el meu granet de sorra. Ens vam treure els possibles fantasmes de la primera jornada”.

Pròxim objectiu: Valencia Mestalla

El filial del Valencia CF visita aquest diumenge, en plena Festa Major de la ciutat, la Nova Creu Alta. Sobre els filials, Rubio ha comentat que solen tenir el mateix patró: “tenen jugadors joves amb molt talent. Sabem que hem d’estar molt concentrats i fer un partit seriós. Hem d’intentar reduir els seus punts forts, com el seu joc combinatiu i la velocitat”.

L’equip arriba desfogat amb els tres primers punts a la butxaca. El defensa del Sabadell ha admès que aquesta situació no és fàcil: “sempre dóna una mica d’ansietat veure’t sense un sol punt la primera jornada i la setmana passada ens vam treure la pressió de sobre”. Veurem si el conjunt d’Antonio Hidalgo és capaç aquesta setmana de sumar tres més a casa.

Foto portada: Óscar Rubio durant la seva compareixença. Autor: C. Díaz.