Foto: Pierre Cornud ha estat presentat a La Faràndula. Autor: Marc González.

Pierre Cornud: “Tenim moltes ganes de començar”

El carriler del Centre d’Esports ha confirmat durant la seva presentació que espera arribar a la jornada de dissabte després d’haver patit molèsties per un cop a la cama. El francès és, ara com ara, l’únic jugador estranger del Sabadell i apunta a titular a Vallecas. El defensa ha disputat un total de 208 minuts fins ara, mentre que Josu, qui serà la seva competència, només ha jugat 108.

Pierre Cornud ha arribat per ser protagonista i així ho ha demostrat durant la pretemporada. El carriler esquerre sembla tenir nom i cognoms francesos, ja que apunta a titular en l’estrena de l’equip a Vallecas. El jugador d’Avignon ha tancat les presentacions aquesta tarda al Teatre La Faràndula, on ha destacat la pinya del vestidor: “Tots els companys m’han acollit molt bé i m’he sentit molt a gust amb ells i el cos tècnic”.

Pierre ha assegurat tenir sensacions positives pocs dies abans del debut del CE Sabadell a LaLiga SmartBank: “Veig l’equip bé i és cert que ara mateix hi ha algunes baixes, però estem centrats en el partit de dissabte i tenim moltes ganes de començar”. Una de les possibles baixes era precisament ell, que s’ha entrenat al marge en els últims dies. Ell mateix, però, ha explicat que està pràcticament recuperat: “Va ser un cop i vaig preferir prevenir que curar, però físicament em trobo millor i crec que arribaré a dissabte”.

Així doncs, sembla que Antonio Hidalgo podrà recuperar una peça més per a la jornada 2, quan l’equip debuti davant el Rayo Vallecano. Jose Manzanera, qui ha acompanyat Pierre en la seva presentació, ha confirmat que hi ha algunes operacions avançades, però que segueixen avaluant com progressa l’equip, els lesionats i el propi mercat. Un mercat que cal recordar que no es tancarà fins al pròxim 5 d’octubre. Ara, però, totes les mirades estan posades a Vallecas.

Acord amb el CD Castellón

Aquest matí, el CE Sabadell ha anunciat que ha arribat a un acord amb el CD Castellón per a la cessió dels seus estadis dins dels protocols establerts per LaLiga. Així doncs, el conjunt arlequinat disputarà els seus partits a Castàlia si així ho exigeixen les restriccions derivades de la COVID-19. Amb aquest acord es compleix la normativa de LaLiga i la RFEFque requereix als clubs disposar d’un estadi alternatiu en una altra Comunitat Autònoma per garantir el correcte desenvolupament de la competició.

Foto portada: Pierre Cornud ha estat presentat a La Faràndula. Autor: Marc González.