Álvaro Vázquez durant la seva presentació a la Nova Creu Alta. Autor: CE Sabadell.

Álvaro Vázquez: “Aquesta segona volta és tan important per a mi com ho és per a l’equip”

El CE Sabadell ha presentat aquest divendres la primera incorporació del mercat hivernal. Álvaro Vázquez, acompanyat de la seva família, ha reconegut la voluntat que tenia d’arribar a la Nova Creu Alta i ha assegurat que està encantat. El davanter català ha destacat la qualitat dels seus companys i s’ha mostrat il·lusionat amb una segona volta crucial.

“Des de l’estiu volia venir a Sabadell i per fi s’ha fet realitat”. Així s’ha expressat Álvaro Vázquez en la seva presentació com a nou jugador arlequinat després que l’operació quedés frustrada a l’octubre. L’atacant, cedit per l’Sporting de Gijón fins a final de temporada, ha expressat estar “encantat de jugar en un equip que tracta tan bé la pilota”. Sigui com sigui, Álvaro arriba al Centre d’Esports amb les coses clares: “Vinc a ajudar a l’equip a aconseguir el seu objectiu d’assolir la permanència”. Vázquez portarà el dorsal 24 després de l’adéu de Jesús Olmo i ha pogut exercitar-se per primer cop amb els seus nous companys: “Tots tenen molta qualitat i segur que ens podrem complementar”.

L’Sporting de Gijón ha inclòs la clàusula de la por en l’acord de cessió al Sabadell, així que no podrà disputar la jornada 30 a la Nova Creu Alta. “Estic segur que l’equip ho farà molt bé aquell dia”, ha dit bromejant. Deixant de banda l’anècdota, la realitat és que la tornada de la competició serà decisiva pels arlequinats. En aquest sentit, el davanter ha recordat que aquesta segona volta és tan important per a ell com ho és per a l’equip. D’altra banda, el director esportiu del Sabadell, Jose Manzanera, ha parlat sobre els pròxims moviments sense especificar massa: “Volem millorar el que ja tenim, que és molt”.

Foto portada: Álvaro Vázquez durant la seva presentació a la Nova Creu Alta. Autor: CE Sabadell.