L'equip celebrant el gol d'Ibiza a El Toralín. Autor: @CESabadell via Twitter.

El Sabadell estrenarà la segona volta davant un potent Almeria

El CE Sabadell arrenca aquest cap de setmana la segona volta de LaLiga SmartBank. El conjunt arlequinat ho farà visitant el Juegos del Mediterráneo per enfrontar-se a un Almeria que arriba en el seu millor moment. Antonio Hidalgo ha destacat aquest divendres en la roda de premsa prèvia que es tracta de l’equip de la lliga que millor juga.

El tècnic de Canovelles ha admès que tenien ganes de tornar a competir després de dues setmanes de descans: “Hem tingut temps de preparar més coses, però el que ens agrada és competir”. Sense cap precedent recent, Hidalgo ha assegurat que el xoc de diumenge serà difícil: “Serà un partit de molta exigència davant un rival molt fort. Són l’equip de la llliga que millor juga”.

L’Almeria ha rebut tots els elogis aquesta temporada. És un conjunt que destaca per desplegar un bon joc i Antonio Hidalgo creu que serà un partit disputat en aquest sentit: “Molta part de la nostra salvació estarà a ser més consistents i sòlids”. Álvaro Vázquez s’estrenarà amb tota seguretat aquest diumenge. El seu tècnic ha valorat positivament la seva integració: “Arriba amb una motivació molt bona. Ha entrat molt bé al grup i estic content amb ell”.

Sense Adri Cuevas, Néstor Querol, Juan Ibiza ni Pedro Capó

Després de la baixa d’Adri Cuevas, Néstor Querol s’ha afegit a la llista negra i segurament es perdi tota la temporada. “És una llàstima perquè es trobava en un moment de forma molt bo. És un jugador que ho dóna tot”, ha comentat Hidalgo. El tècnic del Sabadell ha explicat que Aleix Coch ha entrenat amb normalitat, però que Pedro Capó encara no està al 100%. D’altra banda, Juan Ibiza no podrà enfrontar-se al seu equip d’origen per la clàusula de la por. Finalment, sobre les possibles futures incorporacions en el mercat d’hivern, Hidalgo s’ha expressat amb prudència: “És un mercat difícil i suposo que tot arribarà en els últims dies”.

Foto portada: l’equip celebrant el gol d’Ibiza a El Toralín. Autor: @CESabadell via Twitter.