Foto portada: Néstor Querol, xutant a porta. Autor: @CESabadell via Twitter.

El Sabadell vol recuperar un fortí tocat

El CE Sabadell rep demà el CD Lugo en una nova jornada de dilluns a LaLiga SmartBank. El conjunt arlequinat afrontarà un partit important per seguir en la lluita per mantenir-se fora del descens. Antonio Hidalgo, sense Adri Cuevas per lesió, ha mostrat la seva preocupació pel mal estat del terreny de joc de la Nova Creu Alta, que segueix patint un problema de drenatge.

“Tothom fa molt bé les coses. És un equip construït per ser molt sòlid i tenir gent a dalt amb velocitat. Estan en una situació còmoda i serà un partit d’exigència màxima”. Així ha valorat el tècnic del Centre d’Esports el rival de demà. Després de ser eliminats a la segona eliminatòria de la Copa del Rei, Lugo i Sabadell es retroben en un partit que estarà marcat per l’estat de la gespa de l’estadi: “El camp està xop. Rellisca, la pilota s’atura en alguns llocs… Em consta que estan treballant per millorar-ho, però si segueix plovent, les condicions no seran òptimes”.

El Sabadell intentarà sumar tres punts a casa, on les coses no estan sortint com voldrien. Hidalgo ha tornat a explicar com, sense públic, la igualtat és màxima independentment de l’estadi on es jugui: “A casa ens està costant més que a fora. Hem de donar passes endavant”. El tècnic de Canovelles podrà comptar amb un Pierre Cornud que s’ha recuperat de la seva sobrecàrrega i ha entrenat amb normalitat aquesta setmana. Qui no serà de la partida és Adri Cuevas, que estarà de baixa unes setmanes per un esquinç al turmell. Jaime Sánchez tornarà després de complir sanció, mentre que Juan Ibiza complirà la seva.

Foto portada: Néstor Querol, xutant a porta. Autor: @CESabadell via Twitter.