Adri Cuevas celebrant el seu gol davant la UD Las Palmas. Autor: Marc G.

El Sabadell intentarà assaltar El Molinón

El conjunt arlequinat veurà accelerat el seu calendari a partir de demà amb una nova jornada intersetmanal a LaLiga SmartBank. El Sabadell visitarà aquest dimecres El Molinón per enfrontar-se a l’Sporting de Gijón. Ho farà després de guanyar Las Palmas a la Nova Creu Alta, una victòria que els ha fet remuntar una posició a la classificació i recuperar una mica de confiança.

Amb un partit pràcticament cada tres dies, el Centre d’Esports haurà d’equilibrar bé la balança amb la gestió dels minuts i els resultats. Antonio Hidalgo, que ha comparegut aquest dimarts en la prèvia al xoc de demà davant l’Sporting, ho ha explicat: “És una situació difícil per a nosaltres i per a tots els equips. El més important és veure com estan i com es recuperen els jugadors”. En aquest sentit, el tècnic arlequinat ha confirmat que Jaime Sánchez ha entrenat amb el grup i podria entrar a la convocatòria, mentre que Néstor Querol segueix recuperant-se i no arribarà.

El Sabadell visitarà El Molinón després d’un important triomf a la Nova Creu Alta davant la UD Las Palmas. “La victòria de diumenge ajuda molt. Som un equip que pot competir contra qualsevol rival. No podem baixar la intensitat i la concentració. Hem d’incidir en els errors i més encara davant l’Sporting, que és un rival molt complicat”, ha recordat Hidalgo. El de Canovelles ha assegurat que la de demà és una de les sortides més complicades de l’any: “És un equip molt ben treballat, amb una molt bona interpretació dels espais i de les situacions que et poden fer mal. Estarà a dalt perquè tenen potencial”.

 

Acord de patrocini amb Moventis

El Centre d’Esports i Moventia van presentar ahir el nou acord de patrocini del grup vallesà expert en mobilitat sostenible amb el club per una temporada a la Nova Creu Alta. Amb aquest nou acord, torna a la Nova Creu Alta un dels patrocinadors històrics de l’entitat alrequinada. L’aliança amb el grup inclou un acord comercial amb Movento i Auser (Renault-Dacia), Stern Motor (Mercedes Benz-Smart), Sarsa (Seat-Skoda) i Movento Auto Selecció.

Moventia, a través de Moventis-Autocars Calella, tindrà una participació important dins del patrocini, com a operador encarregat dels desplaçaments de  l’equip amb l’autocar oficial arlequinat, que donarà visibilitat a l’equip arreu del territori. L’acord inclou la possible vinilació d’un autocar si hi ha un retorn dels aficionats als estadis.

Foto portada: Adri Cuevas celebrant el seu gol davant la UD Las Palmas. Autor: Marc G.