Reguant

Reguant impugnarà ‘l’operació acordió’ la setmana vinent

El grup representat per l’expresident Antoni Reguant presentarà durant els pròxims dies la impugnació de l’operació acordió, acordada a la darrera Junta d’Accionistes del Centre d’Esports Sabadell al desembre, i la demanda privada a Sabarcat Partners. 

Després de l’aprovació de la coneguda com a operació acordió en la darrera Junta d’accionistes, que consisteix en la reducció del capital i la posterior ampliació de 900.000 euros devaluant les accions a tres euros, Viacron va deixar clar l’oposició a l’acord. Així doncs, amb contractes privats sobre la taula, el grup representat per Antoni Reguant va anunciar la impugnació de l’operació i una denúncia privada a l’empresa d’Esteve Calzada.

Segons ha pogut saber aquest digital, aquestes demandes es faran realitat durant la pròxima setmana, quan Viacron espera tenir enllestides la redacció i la presentació als jutjats. Des de la celebració de la Junta al desembre, les converses entre el grup de Reguant i el club han estat inexistents, un fet que tanca qualsevol oportunitat d’arribar a un acord.

Calzada i Reguant
Calzada i Reguant, a la Nova Creu Alta. Autor: R. Benet.

Això no ha deixat cap altra opció a Viacron, que de moment es veurà obligada a anar als tribunals. Les dues parts saben que el procés judicial no és beneficiós. Encara això, el grup representat per Antoni Reguant no tanca la porta a cap negociació paral·lela durant els pròxims dies si el club així ho vol.

Foto portada: Reguant, a la Nova Creu Alta, fa un temps. Autor: R. Benet.