Foto portada: Néstor, celebrant el segon gol del partit. Autora: Dihör.

El Sabadell s’apropa al ‘playoff’

Disnova patrocina aquesta crònica.

Tres punts més pels arlequinats, que ja miren el playoff de ben a prop. Un gol de Néstor Querol a la primera part ha encarat la victòria, culminada per Antonio Domínguez a la segona. El conjunt de Toni Seligrat se situa cinquè amb 17 punts, a només un de les places de promoció d’ascens.

Arturo ha donat un ensurt a l’inici. No ha estat en forma d’ocasió, sinó quedant-se estès al terreny de joc. El davanter arlequinat ha rebut un cop al genoll que ha posat en dubte de la seva continuïtat, però finalment, dos minuts després, ha pogut seguir jugant sense problema. La primera part ha estat igualada. Cap dels dos equips ha generat massa oportunitats. El Sabadell ha desaprofitat una clara contra al quart d’hora després d’un mal córner de l’Atlético Levante.

Querol, celebrant el primer gol del partit. Autora: Dihör.

Poc després, Felipe Sanchón ha sorprès amb un xut llunyà amb efecte que ha marxat fora. Tot seguit, Néstor Querol ha avançat els sabadellencs. Antonio Domínguez ha executat una falta lateral que ha acabat refusada als peus de Néstor, que ha acabat afusellant el porter visitant. El filial del Levante ha reaccionat. Al fil de la mitja hora, en la sortida d’un córner, Aleix Coch s’ha vist obligat a treure l’esfèric sobre la línia de meta. Fins al descans, poca més acció a la Nova Creu Alta.

Antonio remata la feina

El Centre d’Esports ha afrontat molt millor la segona part. Fins i tot Josu, instal·lat des de fa jornades al lateral esquerre, ha gaudit d’una bona ocasió. Després de marxar d’un parell de defenses rivals, el basc ha disparat amb el peu dret i el porter del Levante ha tingut feina per treure la pilota a l’alçada de l’escaire. Domínguez també ho ha provat amb un xut creuat després d’una bona pentinada d’Aleix que ha acabat fora. Dos minuts després, en el 63, Antonio ha fet el 2-0. El jugador arlequinat ha aprofitat un rebot per marcar a porta buida, després d’una excel·lent assistència de Felipe i un xut fracassat d’Arturo.

Amb l’electrònic a favor, el Sabadell s’ho ha pres amb molta més calma. Arturo ha gaudit d’una clara ocasió en el minut 74, quan ha rematat fora una jugada combinada dins de l’àrea. Nico Delmonte ha pogut sentenciar el matx a cinc del final, però un remat de tacó enganxat al pal esquerre ha acabat marxant. Al final, només un gol de Joan ha maquillat el marcador pels visitants. Nova victòria, la tercera consecutiva a casa, i tres punts més a la butxaca. Els arlequinats se situen cinquens amb 17 punts, a només un de les places de promoció d’ascens.

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Nico Delmonte, Aleix Coch, Josu Ozkoidi (Valentín, 78′), Pedro Capó, Felipe Sanchón (Edgar, 70′), Ángel, Néstor Querol, Antonio Domínguez (Adri Cuevas, 66′) i Arturo.
Atlético Levante: Joan, Pascual, Sito, Javier Soler (Blesa, 57′), Genís, Fran Manzanara, Álex Gil (Joan, 64′), Pepelu, Juan Delgado, Arturo Molina i Manu Viana (Christian, 76′).
Gols: 1-0, 18′, Néstor; 2-0, 63′, Antonio; 2-1, 94′, Joan.
Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (tinerfeny). Ha amonestat els locals Ángel, Antonio i Capó, i els visitants Pepelu i Javier Soler.
Estadi: Nova Creu Alta. 2.054 espectadors.

Foto portada: Antonio celebrant el segon gol. Autora: Dihör.