Foto: Kagawa celebrant un gol amb el Borussia Dortmund. Autor: Guido Kirchner.

Situen Shinji Kagawa al CE Sabadell

El Real Zaragoza i el jugador esperen tancar la seva sortida en les pròximes hores i, segons informa El Periódico de Aragón, el Sabadell és un dels clubs amb més opcions per fer-se amb Kagawa. Un moviment, sens dubte, que seria una autèntica bomba a la Nova Creu Alta. El japonès de 31 anys ha passat per equips com el Manchester United o el Borussia Dortmund i el seu valor de mercat actual supera els dos milions d’euros.

Shinji Kagawa té les hores comptades a Saragossa. Tot i que, ara com ara, el davanter s’ha negat a cobrar el mig milió d’euros pendent de la seva fitxa en tres anualitats, les converses amb el club aragonès es reprendran aquest dilluns amb la intenció d’acceptar una nova proposta i tancar el seu comiat amb destí, segons El Periódico de Aragón, al CE Sabadell, que podria tenir moltes opcions. Tot i això, no és una operació fàcil i hi ha alguns dubtes sobre la seva possible arribada a la Nova Creu Alta.

Sigui com sigui, el Real Zaragoza haurà de tancar la seva sortida abans del pròxim dilluns 5 d’octubre, quan el mercat tanqui definitivament. Sembla que el japonès té clar que seguirà jugant a Espanya després d’haver rebutjat marxar a la MLS, a Turquia o al Qatar amb una sucosa oferta de dos milions nets. Està previst que Kagawa i el club separin els seus camins entre avui o demà.

Foto portada: Kagawa celebrant un gol amb el Borussia Dortmund. Autor: Guido Kirchner.