Foto: el president Soteras en un acte de la Federació. Autor: FCF.

Soteras (FCF): “El CE Sabadell podria jugar el ‘playoff’ la primera quinzena de juliol”

El president de la Federació Catalana de Futbol i vicepresident de l’espanyola ha assegurat al programa L’Hora Arlequinada que la prioritat de la RFEF és disputar un playoff exprés al juliol. Aquesta promoció es disputaria en diferents seus, i no en una única com es va dir al principi, seguint el sistema tradicional però a partit únic.

Joan Soteras ha aclarit aquest divendres per on passa el futur del futbol no professional al programa dedicat a l’actualitat del CE Sabadell, L’Hora Arlequinada. El president de la FCF ha assegurat que la idea de la Federació Espanyola és disputar un playoff exprés, a partit únic amb el sistema tradicional, a principis de juliol. Segons Soteras, aquesta és la prioritat a dia d’avui.

El vicepresident de la RFEF també ha declarat que no té cap sentit no disputar aquesta promoció si s’acaba disputant el que resta de temporada a Primera i Segona Divisió. A més, Joan Soteras ha assegurat que no hi haurà descensos, fet que provocarà una reestructuració de la Segona B:

“El més probable és que l’any vinent hi hagi quasi 100 equips en cinc grups de 20 equips. Aquesta seria una mesura transitòria”.

El president de la FCF també ha aclarit la situació dels equips juvenils. Soteras ha declarat que el Juvenil A del CE Sabadell podria aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor, ja que a Lliga Nacional hi haurà ascensos. Totes aquestes mesures, segons ha assegurat Soteras, es faran oficial la pròxima setmana. Pel que fa a la resta del futbol base, la Federació Catalana va suspendre les lligues i està a l’espera d’anunciar com definirà els ascensos i descensos de les categories inferiors.

Foto portada: el president Soteras en un acte de la Federació. Autor: FCF.