Foto: Valentín i Acedo, davant d'un autobús de la TUS a la Nova Creu Alta. Autor: Jesús Arroyo.

Valentín i David Acedo, presentats amb la nova equipació

El CE Sabadell segueix amb la ronda de presentacions. Aquest dilluns ha sigut el torn de Valentín i David Acedo, que han sigut presentats a un autobús de la TUS amb la que serà la segona equipació d’aquesta temporada, amb els colors de la ciutat.

Després d’una breu sessió fotogràfica a l’entrada de Tribuna de la Nova Creu Alta, Valentín i David Acedo han pujat a un autobús de la TUS amb la premsa. Mentre el bus feia un recorregut pels voltants de l’estadi arlequinat, els nous jugadors del Sabadell han comparegut.

Valentín, que torna després d’haver estat la temporada 2015/16 a la disciplina arlequinada, s’ha mostrat molt il·lusionat: “Sóc molt positiu. La plantilla està unida i tinc ganes d’ajudar a l’equip”. El nou defensa del Centre d’Esports no pateix per la responsabilitat de substituir Dani Gómez: “No és cap pressió, jo tinc la meva pròpia pressió”.
Acedo, que s’estrena a la Segona B arribant del Vilafranca de Tercera, ha destacat el principal motiu pels quals s’ha decidit pel Sabadell: “Quan el Bruno em va trucar i em va explicar el projecte, no vaig dubtar ni un moment”. A més, el jove ha volgut deixar clar que ha rebut tot el suport, motivació i confiança de Toni Seligrat des del primer dia.

Nova equipació

El Centre d’Esports ha aprofitat la presentació d’avui per mostrar com serà la nova segona equipació. Amb els colors de la ciutat, un arlequinat groc i verd composa la nova samarreta, que hauria d’haver estat presentada la temporada passada com a tercera equipació.

Foto portada: Valentín i Acedo, davant d’un autobús de la TUS a la Nova Creu Alta. Autor: Jesús Arroyo.