Foto portada: final del partit. Autor: R.Benet.

Gerro d’aigua freda en el minut 95 (1-1)

Un gol de Perea en el minut 95 ha glaçat les més de 8.000 persones que aquest diumenge s’han aplegat a la Nova Creu Alta per veure el Centre d’Esports enfrontar-se al líder del grup 3 de la Segona B, el filial del Barça.

Tot i un xut al pal del Barça B en el minut 3 i una clara ocasió de Fali, el partit ha començat de forma rodona pel Sabadell, que s’ha avançat al minut 11 amb un gol en pròpia porta de Marlon després d’un córner de Txomin Barcina que el porter del Barça B no ha blocat. Bona part dels milers d’espectadors que han donat color avui a la Nova Creu Alta no han pogut veure el gol ja que encara feien cua per entrar. En alguns casos no han entrat a l’estadi fins ben passats el minut 20 de la primera part. Les promocions han funcionat però el dispositiu per entrar ha quedat superat per la realitat. Al final han calgut habilitar més entrades per absorbir l’afició.

Si no pots veure les fotos, pots fer-ho a Flickr: ‘CE Sabadell 1 – Barça B 1

Amb l’1 a 0 al marcador, i superades les primeres arribades blaugranes, la defensa s’ha reorganitzat i el Sabadell ha portat el partit sense grans sobresalts, ben organitzat i fent bo el solitari gol. Carreño ha ampliat distàncies però el gol ha estat anul·lat. El Barça B s’ha trobat amb grans dificultats per combinar i crear ocasions.

Ja a la segona part, Assulin s’ha retirat lesionat, com també el barcelonista Fali. Avançada la segona part, el Sabadell podria haver consolidat l’avantatge amb una gran volea de Carreño, que ha aturat de forma destacable el porter barcelonista. Tres minuts més tard, doble groga a Juanjo Ciércoles, i expulsió. Jugar amb un menys s’ha notat en els darrers minuts, amb un Sabadell molt tancat al seu camp intentant resistir. A més, hi ha hagut un clar penal a l’àrea barcelonista, que l’àrbitre no ha vist.

A les acaballes, el quart àrbitre ha senyalitzat sis minuts de temps afegit, que han semblat excessius i s’han protestat des de la graderia. Val a dir però que s’han completat els sis canvis i el barcelonista Fali ha hagut de ser retirar del camp per lesió. El Barça B s’ha llençat a per l’empat. I al Sabadell li ha faltat el cap fred. Cap al minut 94 i sense perill aparent, Javi Barrio ha volgut engaltar la pilota ben lluny i l’ha acabat regalant a l’equip rival. De la continuació de la jugada, i a través d’un rebot en la defensa arlequinada, un xut de Perea s’ha enverinat i ha entrat a la porteria tot sobrepassant Jokin Ezkieta. Gerro d’aigua freda en el minut 95, sense temps a més.

Al final, sensació d’haver perdut dos punts, quan durant més de 80 minuts el Sabadell controlava el marcador i no ha passat grans angúnies en defensa.

CE Sabadell: Jokin; Paris Adot, Javi Barrio, Lucas Viale, Manu Torres, Txomin Barcina (Jordi López); Juanjo Ciércoles, Adri Díaz, Gai Assulin (Migue); Borjas Martín (Jordan Gaspar) i Carreño.
FC Barcelona B: Suárez; Palencia, Marlon (Dani Romera), Martínez, Cucurella; Fali (Mboula), Xemi (Carbonell), Gumbau; Alfaro, Perea i Marc Cardona
Gols: 1-0 Marlon (pp, 13′) i 1-1 Perea (95′)
Àrbitre: Iván Caparrós Hernández (valencià). Grogues per a Manu Torres, Jordi López; Marlon i Gumbau. Vermella per doble amonestació a Juanjo Ciércoles (70′)
Incidències: Nova Creu Alta (8.923 espectadors). Invasió de camp al final.