Jornada rodona del futbol sala sabadellenc

• Còmode victòria de la Pia davant l’Olympic la Floresta (8-2), que els situa a tres punts del líder.

• Victòria balsàmica del Natació Sabadell a camp del cuer, el Sant Cugat (2-5).

L’Escola Pia guanya còmodament a un fluix Olympic La Floresta amb un nou pòquer de gols de Pepe Font. El Club Natació trenca la mala ratxa a costa del cuer i s’allunya de les posicions de descens.

Nova victòria de l’Escola Pia. Aquest cop a casa, l’equip portava dues derrotes consecutives. Els de Donoso han començat dominant un partit en el que l’Olympic la Floresta mai ha anat a buscar la pilota. Amb els visitants tancats a darrere, els de Sabadell han començat pressionant i al minut 3 ha arribat el primer gol. Santi de cap, ha caçat un mal rebuig del porter per posar l’1 a 0 al marcador. Al minut 9, Pol Viada culminant una excel·lent jugada assajada de falta situava el 2-0. L’Olympic desactivat, seguia tancat a darrere. Al minut 14, Pepe ha rematat una molt bona contra i ha començat així, de nou, el seu recital.

Els de Can Colapi han anat al vestuari amb el 3 a 0 al marcador i amb la sensació que el partit no s’escaparia. A la segona, els visitants han intentat passar a l’atac però una recuperació dels locals ha permès a Sergi anotar el quart pels de Sabadell. El 4 a 0 i dues expulsions han acabat d’enfonsar als de La Floresta, que tot i anotar un bon gol a través de Pirata, s’han vist novament superats.

Pepe, quan els de Can Colapi jugaven amb un més, Torras de córner i Pepe de nou, de doble penal col·locaven un clar 7 a 1 al marcador. Martí Àngel ha retallat distàncies al minut 38 en caçar un rebot del porter local Jose, però Pepe Font ha marcat el seu quart gol en rematar una molt bona jugada de Marc Pagès. El 10 de Can Colapi anotant, novament, 4 gols. Un partit molt còmode pels sabadellencs que en cap moment han vist perillar els tres punts.

El Club Natació suma 3 punts vitals a Sant Cugat (2-5)

Victòria clara del Club Natació a camp d’un Sant Cugat que, cuer, encara no ha sumat cap punt. Els de Jaro sabien de la importància de sumar en aquesta pista i després d’uns primers minuts força igualats, Carlos, al minut 9 ha transformat el 0 a 1 en finalitzar una bona jugada col·lectiva. El Sant Cugat però, no s’ha donat per vençut i un minut més tard, ha aconseguit empatar mitjançant Richi, en un contraatac. L’empat no ha durat ni un minut en el marcador ja que Arnau ha tornat a avançar als nedadors en un embolic dins l’àrea.

El Sant Cugat ha aguantat el domini del Club Natació i ha aconseguit marxar al vestuari perdent només d’un gol. A la represa però, els de Jaro han sortit endolladíssims i en un minut han fet dos gols posant l’1 a 4 al marcador: Alberto en una bona jugada individual i David en aprofitar un refús del porter. El partit estava decidit i al 31, Sergi Serrano, fent el seu primer gol aquesta temporada, eixamplava la diferència pels sabadellencs en una jugada individual. A 30 segons del final, amb els locals jugant amb el porter jugador, Marc Casas, ha aconseguit retallar distàncies col·locant el definitiu 2 a 5. Victòria clau pel Natació Sabadell per trencar una mala ratxa i respirar una mica més tranquils.

Club Esportiu Escola Pia 8 – 2 Olympic La Floresta

CE Escola Pia: Pepe Font, Sergi, Pol Viada, Santi Sardà, Jose, Llorenç, Torras, Jordi Sardà, Carles Comadran, Marc Pagès, Oriol Comadran.
O. La Floresta: Uri, Dani, Diego Neira, Pirata, Óscar, Miki, Fer, Xavi, Martí Àngel, Pablo, Martí Arimany.
Gols: Santi Sardà (1-0 min. 3), Pol Viada (2-0 min. 9), Pepe Font (3-0 min. 14), Sergi (4-0 min 21), (15) (4-1 min. 23), Pepe Font (5-1 min. 27), Torras (6-1 min. 32), Pepe Font (7-1 min. 37), Martí Àngel (7-2 min. 38), Pepe Font (8-2 min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Torras, Marc Pagès i Sergi del CE Escola Pia i a Miki, Martí Arimany, Pablo, (15) i Martí Àngel de l’Olympic La Floresta. A més, ha expulsat a Fer i Miki, tots dos de l’Olympic, per doble targeta groga.

Sant Cugat Futbol Sala 2 – 5 Club Natació Sabadell

Sant Cugat FS: Carlos, Jordi, Muñi, Enric, Xavi, Isaac, Pol, Xaus, Marc Casas, Richi.
CN Sabadell: Isaac, David, Rubén Collado, Jordi Lozano, Alberto, Arnau Casabon, Carlos, Pep Girvent, Pau Puigdomènech, Sergi Serrano, Arnau Huguet.
Gols: Carlos (0-1 min. 9), Richi (1-1 min. 10), Arnau Casabon (1-2 min. 10), Alberto (1-3 min. 21), David (1-4 min. 21), Serrano (1-5 min. 31), Marc Casas (2-5 min. 40).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Pau Puigdomènech del Club Natació Sabadell.