Miquel Torres

La directiva de Torres defensa la seva gestió al CN Sabadell

La junta directiva que va encapçalar Miquel Torres al Club Natació Sabadell defensa la seva gestió econòmica al capdavant de l’entitat nedadora. L’actual junta va revelar que una auditoria va trobar pèrdues milionàries. L’equip de Torres assegura que l’auditoria “no existeix”.

Segons el relat presentat pel president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí, les pèrdues patrimonials dels darrers anys ascendeixen a 4 milions d’euros (més info: ‘Troben pèrdues de patrimoni de quatre milions al CN Sabadell‘). Després d’analitzar les informacions, la directiva que va presidir Miquel Torres entre 2011 i 2016 defensa la seva gestió. I acusa Martí de basar-se en una auditoria que no existeix, ja que l’única aprovada per l’assemblea té data de 31 d’agost de 2016 i va ser impulsada per l’anterior directiva.

D’altra banda, es repeteixen alguns dels arguments de la campanya electoral. Mentre l’equip de Martí va acusar la directiva de Torres de mala gestió econòmica, l’equip de l’exnedador sostenia que havien saltat el CN Sabadell després de les decisions errònies preses pel propi Martí i el president de l’època, Carles Ruiz.

Ara Miquel Torres insisteix que durant els seus sis anys es va reduir el deute en tres milions d’euros. El patrimoni del CN Sabadell va començar a caure l’any 2009, amb Martí de vicepresident, a causa de la caiguda en el número de socis (crisi econòmica i gimnasos low cost), el pagament dels deutes a la Seguretat Social i les inversions per acabar la segona fase de les obres a la seu de Can Llong. No obstant, Torres incideix que va deixar un CN Sabadell sanejat en la part econòmica i exitós en la parcel·la esportiva. En definitiva, desmenteix la realitat “acopal·líptica” explicada per l’actual directiva de l’entitat nedadora.

Foto portada: Torres, el gener passat, a les portes del CN Sabadell. Autor: David B.