Corro contra el cancer 2017. Autor: David B.

La setena edició de la cursa ‘Corro contra el càncer’ serà més participativa

La setena edició de la cursa solidària Corro contra el càncer tornarà a recórrer cinc kilòmetres de la ciutat el proper diumenge 25 de febrer.

Aquest any la cursa “fugirà de l’esperit competitiu a un esperit més col·laboratiu i on tots els participants siguin igual d’importants. Per això tots els corredors participants tindran el dorsal amb el número u. Perquè tots correm per una mateixa causa”, ha explicat l’impulsor de la cursa, Lluís Domingo.

Presentació cursa Corro contra el càncer. Autor: David B.
Presentació de la cursa Corro contra el càncer. Autor: David B.

A dia d’avui hi ha 1.700 inscrits i els organitzadors esperen que s’assoleixi la xifra de participants de l’any anterior que va ser de 3.400 corredors. Els set euros que val la inscripció es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). En les sis darreres edicions s’han recaptat 80.000 euros, que l’AECC l’ha destinat a diferents projectes que porta a terme l’entitat i a la investigació per a la eradicació del càncer. Les inscripcions continuen obertes i els membres de l’organització fan una crida per aconseguir més voluntaris per al millor desenvolupament de la cursa.

El tret de sortida a la cursa es donarà a les 10 del matí del proper diumenge 25 de febrer a la plaça de la Creu Alta, amb un recorregut de cinc quilòmetres. Aquest any l’encarregat de fer ‘d’espeaker’ durant la cursa serà l’humorista sabadellenc Oriol Cruz. Durant la cursa hi haurà, com una de les novetats, sis punts d’animació en diferents punts del recorregut amb diversos grups i es comptarà amb una animació a la plaça de la Creu Alta amb una classe de ball de bollywood i dj’s. També es farà un esmorzar ‘party’.

Foto portada:  sortida de la cursa Corro contra el cancer 2017. Autor: David B.