Mala jornada pels representants sabadellencs del futbol sala

• El Club Natació empata a 2 a Cal Balsach en un partit que tenia de cara amb un 2 a 0

• L’Escola Pia perd 4 a 3 a Santa Coloma en un partit en el què mereixia almenys un punt

Cap victòria pels equips sabadellencs de futbol sala aquesta jornada a la segona B. El Natació augmenta la seva ratxa de partits imbatuts, però no ha pogut guanyar un partit que tenia molt de cara en el marcador. Per la seva part, la Pia ha perdut a Santa Coloma per 4 gols a 3 en un partit on mereixia més.

El Club Natació ha deixat escapar dos punts a casa. Els nedadors han començat molt forts, dominant el partit i al minut 9 ja guanyaven 2 a 0: un gol de David al minut 3 després d’aprofitar un rebot i un golàs de Rubén Collado després d’una molt bona triangulació amb Pep Girvent i Arnau Casabon. A la meitat del primer temps, però, després d’un temps mort, el Ràpid de Santa Coloma ha reaccionat, ha portat la iniciativa i ha aconseguir el 2 a 1, de la mà d’Oliver, en una jugada desgraciada. Només dos minuts més tard, al 14, Sergio Pérez ha fet l’empat pels de Santa Coloma.

La segona part, sense gols, ha estat molt semblant a la primera. El domini ha estat pels sabadellencs però les ocasions més clares a la contra han estat pel Ràpid, que fins i tot ha enviat dues pilotes al pal. Rubén Fuentes, el porter badaloní del Natació, ha tingut una actuació destacada a la segona meitat evitant mals majors pels sabadellencs. Els de Jaro, però, també han perdonat algunes ocasions claríssimes. El partit ha acabar jugant-se Els últims dos minuts 3 contra 3, després que Rubén Collado per part del Club, i Alex Bria per part del Ràpid hAgin sigut expulsats en organitzar una picabaralla que no ha passat a majors.

La Pia perd a Santa Coloma

Per la seva banda, l’Escola Pia ha rebut un càstig excessiu a Santa Coloma. Els de Donoso han començat dominant malgrat el gol matiner de la Unión Santa Coloma, que ha sabut aprofitar les ocasions i al minut 10 situava el 2 a 0. Tot i el domini dels sabadellencs les ocasions han estat pels dos equips. A pocs minuts del final del període Pol Viada ha fet el 2 a 1 per a l’Escola Pia i ha donat aire als de Sabadell.

A la segona part, la Pia ha fet efectiu el domini amb l’empat, gràcies a un gol de Sergi al primer minut de la represa i només uns minuts més tard, al 5, Jordi Torras ha capgirat el marcador  en aconseguir el 2 a 3. A 8 minuts del final un penal a favor de la Unión ha suposat l’empat. La sort no ha acompanyat els escolapis quan a falta de dos minuts els de Santa Coloma s’han posat per davant 4-3. Els visitants ho han provat tot jugant amb porter-jugador, però el marcador ja no s’ha mogut. Massa càstig pels de Can Colapi que tot i fer un bon partit han ensopegat amb l’encert de la Unión Santa Coloma, que tancats, han sabut aprofitar les ocasions que han tingut.

Club Natació Sabadell 2 -2 Ràpid de Santa Coloma

CN Sabadell:  Isaac, David, Carlos, Jordi Lozano, Rubén Collado, Pep Girvent, Arnau Casabon, Sergi Serrano, Rubén Fuentes, Pau Puigdomènech, Carlos Maroto.
R. Santa Coloma:  Jonathan, Pablo García, Manu, Àlex Bria, Sergio Pérez, Randy, Fran, David, Marcos.
Gols:  David (1-0 min. 3), Rubén Collado (2-0 min. 9), Oliver (2-1 min. 12), Sergio Pérez (2-2 min. 14).
Incidències:  L’àrbitre ha ensenyat targeta groga a Randy, del R. Santa Coloma i ha expulsat a Rubén Collado del CN Sabadell i a Àlex Bria del R. Santa Coloma.

Unión Santa Coloma 4 -3 Club Esportiu Escola Pia

U. Santa Coloma:  Sergio, Raúl, Peluca, Pol, Andrés, Gato, Marc, Pitu, Pedro, Adri, Amores.
CE Escola Pia:  Jose, Llorenç, Jordi Sardà, Sergi, Torras, Marc, Pol Viada, Carles Comadran, Pepe Font.
Gols:  Peluca (2) (U. Santa Coloma), Pol (U. Santa Coloma), Andrés (U. Santa Coloma), Pol Viada (CE Escola Pia), Sergi (CE Escola Pia), Jordi Torras (CE Escola Pia).
Incidències:  L’àrbitre ha ensenyat targeta groga a Jordi Sardà, Sergi, Jordi Torras i Pol Viada, tots del CE Escola Pia.