Foto portada: una imatge del partit. Autor: CE Sabadell / cedida.

L’Alcoyano goleja el Sabadell en una segona part per oblidar (3-0)

Nova derrota fora de casa. Ja no és notícia. Els homes de Miguel Álvarez han caigut a El Collao d’Alcoi de forma contundent per 3-0 davant l’Alcoià, que en el segon temps ha sentenciat.

Guió semblant, final pitjor. El Sabadell marxa d’Alcoi amb les mans buides una vegada més lluny de la Creu Alta. El partit, semblant a la primera meitat d’ara fa dues setmanes al José Rico Pérez, però sense gols, ha començat amb un molt bon ritme per part dels dos equips que s’han enfrontat de tu a tu, tal i com ho requeria el partit per les necessitats de tots dos equips.

Valentín, pels arlequinats, ho ha provat primer, i la resposta de Mongil per part de l’Alcoià als pocs minuts buscant sorprendre Craviotto amb dues clares ocasions. De fet, el porter arlequinat ha estat clau després del llançament de Liberto evitant el 1-0 al marcador. El Sabadell ha tornat els cops amb un Eloi Gila molt actiu en atac i un Bruno Vinicius que ha estat a punt d’encetar el marcador però Marc Martínez l’ha aturat. Batanero, en l’última del primer temps ha estavellat una pilota al travesser en un servei de falta directa que ha donat pas al xiulet cap a vestidors.

Cinc minuts de desfeta

Si la primera part havia estat molt bé el Centre d’Esports, en aquesta s’ha vist una de les pitjors versions del Sabadell. Dos errors en cinc minuts han propiciat els gols de Liberto primer, i Alfaro després. Dos errors, dos gols, que han deixat tocat a un Sabadell desfigurat, i a un Alcoià ple de moral. Els arlequinats no han pogut fer pujar un gol al marcador per seguir vius en el partit, i els minuts han anat passant. Arribats ja al minut 85′, Luismi ha fet el tercer, el definitiu i el que ha acabar d’enfonsar un equip que necessita guanyar sí o sí la setmana vinent al Vilareal B a casa per poder seguir en ‘terra de ningú’ i no ficar-se en problemes classificatoris.

CD Alcoyano: Marc Martínez, Mode, Navarro, Mongil, Mario, Fran Miranda, Alfaro, Carles Salvador (Anaba, 81′), Álex Cortell (Devesa, 86′), Rubén Ramos (Luismi, 69′), Liberto.
CE Sabadell: Craviotto, Pastells, Valentín (Forniés, 55′), Alcañiz, Agustín, De Val (Juan Osado, 71′), Eloy (Pirulo, 78′), Batanero, Manel, Adama, Bruno.
Gols: 1-0, Liberto (54′); 2-0, Alfaro (59′); 3-0, Luismi (85′).
Àrbitre: Cristian Adrián Lixandru (col·legi aragonès). Ha amonestat els locals Mongil i Liberto, i el visitant Valentín.
Estadi: Camp Municipal de Futbol El Collao.