Les ‘guerreres’ cauen davant USA (12-8)

La selecció Espanyola femenina ha caigut davant Estats Units, que en un quart ha resolt el partit amb un parcial de 6-1.

De res ha servit que les jugadores que prepara Miki Oca, amb majoria sabadellenca que marcà sis dels vuit gols, reaccionessin positivament en els tres quarts restants, perquè el llast era molt pesat i pràcticament impossible d’aixecar.

I mirat fredament, les espanyoles han jugat bé aprofitant les oportunitats i avantatges, però, en aquesta ocasió com ja va passar en els Jocs de Rio, l’any passat, les jugadores d’Estats Units, han tornat a batre’ns, convençudes que el joc ràpid i contundent del primer quart anava a solucionar aquest partit.

No tot aquesta perdut. És la primera fase i de partits com aquest se n’aprèn. Segur.

12 Estats Units: Stone, Musselman (3), Seideman, Fattal (2) Steffens (1), Neushul (3), Fischer (1) -equip inicial- Hasuchild, Raney, Ària Fischer, Jamie Neushul, Williams (1) i Longan.
8 Espanya: Laura Ester, Anni Espar (3, 1 P), Bea Ortiz, (1) Clara Espar, Penya, Leitón (1), Mati Ortiz -equip inicial- Bach, Lloret (2), Forca (1), Crespí , Gual, Domenech.
Parcials: 6-1, 1-2, 2-2, 3-3.