L’Escola Pia es recupera amb una golejada a casa

• Els de Can Colapi superen contundentment el Ripollet (7-3).

• Els de Pedro Donoso són a 2 punts del líder, que encara ha de jugar.

L’Escola Pia goleja a la ‘Bombonera’ del carrer Garcilaso al Ripollet, suma tres punts més per tornar a pressionar al líder i es recupera així de la dolorosa ensopegada a Cornellà

Després de la cruel ensopegada a Cornellà, el conjunt de Can Colapi ha sortit al parquet del carrer Garcilaso amb la clara intenció de recuperar-se moralment i no deixar escapar, més, el líder. Amb la baixa de Carles Comadran, que tot just ha complert el primer partit dels quatre de sanció, els sabadellencs s’ha trobat amb un Ripollet molt intens que no ha volgut deixar-se dominar. Fins i tot, els visitants han gaudit de les primeres ocasions del partit, però s’han topat amb un excel·lent Santi Bertolín sota pals. Tot i així, la Pia, molt efectiva, ha aconseguit foradar la porteria visitant a la primer ocasió que ha tingut gràcies a un molt bon xut col·locat de Pepe Font. Tot i el cop dur de l’1 a 0, el Ripollet no ha abaixat els braços i als pocs minuts en una jugada al contracop ha situat l’empat a 1. L’electrònic reflectia empat, i a la pista s’ha plasmat igualtat sense ocasions clares per cap dels dos conjunts. Tot i així, Jordi Sardà, molt atent, ha aprofitat una de les poques errades visitants i després de recuperar a camp contrari, ha acabat anotant el segon en una gran jugada individual. Un gol que ha fet molt mal als visitants que aquest cop sí que s’han vist superat pels de Sabadell. Primer de la mà de Pepe Font, de falta directa, i pocs minuts més tard, gràcies a Oriol Comadran que ha aprofitat una recuperació de Santi Sardà, situant un contundent 4 a 1. Finalment, a pocs minuts pel descans i després d’una gran ocasió d’Àlex Germán de cap que ha refusat Isaac pels de Ripollet, Jordi Torras ha situat en una bona jugada d’estratègia de falta el 5 a 1 amb el què tots dos equips han enfilat camí de vestidors.

A la represa, els de Pedro Donoso han sortit molt endollats i al primer minut Santi Sardà, novament, ha recuperat una pilota a camp contrari i ha servit el 6 a 1 a Sergi Ruiz. Amb el 6 a 1 al marcador, els visitants ho han provat en diferents moments amb el porter-jugador però sense acabar de concretar i només han gaudit d’alguna ocasió aprofitant alguna errada clara dels locals. Als 5 minuts de la segona meitat però, una gran jugada entre Oriol Comadran i Jordi Sardà l’ha culminat aquest últim amb el 7 a 1. Un resultat que deixava pràcticament morts als de Ripollet i que s’hagués pogut eixamplar un minut més tard de nou amb els mateixos protagonistes, aquest cop però, el petit dels Sardà no ha arribat per ben poc a connectar l’esfèrica. El 7 a 1 ha fet molt mal als visitants que ho han intentat amb poca ambició i les poques ocasions clares les ha aturat molt segur Santi. Finalment, passat l’equador del segon temps el Ripollet ha aconseguit retallar distàncies. Amb el 7 a 2, els visitants ho han seguit intentant movent amb rapides la pilota però sense acabar de concretar de cara a porteria fins als últims minuts que, al contraatac, ha situat el definitiu 7 a 3. Una victòria que situa l’Escola Pia segona amb 57 punts, a 2 del Castelldefels, líder, que encara té pendent el partit d’aquesta jornada. La setmana que ve, als de Pedro Donoso els tocarà viatjar fins a Castelló per intentar sumar una nova victòria i no deixar escapar el liderat, de nou, sense Carles Comadran, que complirà el segon partit de sanció.