L’Escola Pia guanya el derbi local de futbol sala

• L’Escola Pia segueix intractable a casa i s’endú el derbi (7-4)

• Tot i el bon partit, el Club Natació Sabadell cau en zona de descens.

L’Escola Pia suma una nova victòria contra el Club Natació que els consolida a la zona alta de la classificació. El Club Natació millora la imatge però es situa en posicions de descens.

Partidàs al pavelló. Victoria treballada dels de Donoso contra un Club que ha plantat cara. El derbi ha començat amb la possessió dels locals i amb els nedadors tancats a darrere. fent un bon treball en defensa. Al minut 2 però, Pepe Font ha culminat una bona paret amb Jordi Torras amb un potent xut a l’escaire que ha suposat l’1 a 0.

Ja amb el marcador obert, el partit ha seguit la mateixa tònica. Però només un minut més tard, el domini s’ha concretat en una bona jugada col·lectiva que ha acabat Marc Pagès amb el 2 a 0. El Club Natació ha aprofitat l’encert de Jaume Figueras al minut 7, en una de les primeres ocasions que han tingut els de Nobau, per fer el 2 a 1 i omplir-se de moral. A partir del gol, el Club ha augmentat la pressió i ha creat més perill a la porteria local. Tot i així, al minut 8, Héctor Xarau ha tornat anotar pels de Can Colapi amb un xut de falta directe, que en rebotar a la barrera ha descol·locat al porter visitant Marc Torras que no hi ha pogut fer res.

El Club ha donat la cara en la visita a la Pia. Autor: C.Domènech.

La Pia però, no ha pogut trencar la reacció del Club, que mitjançant un potent xut des de la banda de Carlos ha situat el 3 a 2 al marcador al minut 10. Novament, el club s’ha crescut amb el gol i Aitor, 3 minuts més tard, al 13, ha transformat una bona asistencia de Pep Girvent per situar l’empat al marcador. Un empat que ha durat un minut: Carles Comadran ha aprofitat una jugada individual de Jordi Torras, per transformar el 4 a 3. De nou, els de Can Colapi per davant en el marcador. Però el Club no ha baixat els braços i al minut 15 ha obtingut el premi: Aitor ha aprofitat una combinació amb Pau Puigdomènech per fer, amb una vaselina, l’empat a 4 amb el que s’ha arribat al descans.

Primera part espectacular en la que la Pia ha dominat però tot i els quatre gols, no ha estat molt encertada de cara a porteria, i el Club Natació que, amb Jordi Nobau a la banqueta és un altre equip, ha plantat cara i ha demostrat que no seria gens fàcil pels de Donoso aconseguir els tres punts.

Segona part: una altra història

La segona part ha començat amb mala sort pels interessos nedadors. El capità visitant Arnau Casabon s’ha fet en pròpia porteria el 5 a 4 en voler refusar un xut de falta local. Tot i així, després del gol, la igualtat s’ha apoderat dels minuts del segon període.  El domini i la possessió de la pilota s’ha repartit, el Club amb molta intensitat en la pressió ha anat a buscar l’empat i l’Escola Pia, molt segura amb la possessió, ha fet un bon treball defensiu i no ha deixat de tenir ocasions, que s’ha encarregat Marc Torras d’evitar que fossin gol. No ha sigut fins al minut 35 que Oriol Comadran després d’una excel·lent jugada individual ha regalat el gol a Marc Pagès, que ha situat el 6 a 4, fent el seu segon gol. Dos gols per sota, al Club se li escapava el partit. A falta de dos minuts pel final, els nedadors han sortit amb el porter-jugador, però no han pogut combinar còmodament per crear ocasions i a l’últim minut, Pepe Font ha fet la sentencia pels de Donoso: ha aprofitat un rebot, i amb l’esperó ha situat el definitiu 7 a 4.

La Pia apunta cada cop més amunt

Partit disputadíssim al pavelló de l’Escola Pia, que ha fet gaudir als nombrosos assistents i que ha demostrat que l’Escola Pia apunta amunt amb 5 victòries en els últims 5 partits i que a casa és intractable, on ja duu 7 victòries seguides; i que el Club Natació, amb Nobau a la banqueta, és un equip diferent que tot i situar-se en zona de descens amb la derrota d’avui, encara té molt a dir a la lliga.

Amb els 3 punts la Pia se situa quarta a un punt del 3r, el Marfil, a dos del segon, el Pallejà (pròxim rival del Club Natació) i a sis del líder, la Unión. Per la seva banda, el Club se situa en posicions de descens empatat a 18 punts amb el Prosperitat, que marca la salvació.

Club Esportiu Escola Pia 7 – 4 Club Natació Sabadell

CE Escola Pia: Jordi Font, Jordi Sardà, Carles Comadran, Oriol Comadran, Sergi, Pepe Font, Llorenç Tarrés, Marc Pagès, Alex Germán, Héctor Xarau, Jordi Torras
CN Sabadell: Marc Torras, Arnau Casabon, Arnau Huguet, Aitor, Jaume Figueras, Pep Girvent, Carlos, Rubén Collado, Lozano, Pau Puigdomenech
Gols: Pepe Font (1-0 min. 2), Marc Pagès (2-0 min. 3), Jaume Figueras (2-1 min. 7), Héctor Xarau (3-1 min. 8), Carlos (3-2 min. 10), Aitor (3-3 min. 13), Carles Comadran (4-3 min. 14), Aitor (4-4 min. 15), Arnau Casabon (p.p.)(5-4 min. 21), Marc Pagès (6-4 min. 35), Pepe Font (7-4 min. 39)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Jordi Torras de l’Escola Pia i a Arnau Casabon, Jordi Lozano i Pau Puigdomenech del Club Natació. A més, ha expulsat per doble targeta groga a Jaume Figueras, també del Natació Sabadell.