Escola Pia futbol sala

L’Escola Pia obre l’any amb un empat però segueix manant en solitari a la Segona B

• L’Escola Pia empata davant l’Hospitalet però manté el liderat en solitari.

• El Club Natació obre l’any amb un golejada d’escàndol a casa (11-1).

L’Escola Pia acaba empatant davant l’Hospitalet, però els resultats l’afavoreixen i segueix líder en solitari de Segona B. El Club Natació goleja a casa a l’Hospitalet i es distancia al capdavant de la classificació del grup 2 de tercera

Després de la contundent derrota amb la que els de Pedro Donoso van tancar l’any, el conjunt sabadellenc ha sortit al pavelló del carrer Garcilaso amb la intenció de sumar els 3 punts i mantenir-se ferm al capdavant de la classificació. Al parquet cadascun amb la seva estratègia, l’Escola Pia amb la possessió de la pilota i l’Hospitalet ben ordenat a camp propi, els dos conjunt s’han mantingut molt igualats fins ben bé l’equador del partit, quan Carles Comadran ha obert el marcador en culminar una bona juga col·lectiva. Amb l’1 a 0, el tempteig de tots dos conjunts s’ha mantingut fins al descans, al que s’ha arribat amb victòria per la mínima dels locals.

A la represa, el guió ha estat semblant, però en aquest cas els de Pedro Donoso han disposat de moltes més ocasions que no han sabut transformar fins que, novament, Carles Comadran al minut 28 ha situat el 2 a 0 en una gran jugada individual. Els visitants però, han reaccionat de seguida i nomes treure de mitja pista en una jugada afortunada han retallat distàncies. Tot i el gol, l’Escola Pia no s’ha donat per vençuda i ha seguit pressionant a camp contrari. Finalment, a falta de 5 minuts pel final Jordi Torras ha signat el 3 a 1. Tot semblava fet a falta de 5 minuts però tot s’ha torçat. Els del Llobregat han apostat pel porter-jugador i de 5 han pogut transformar el 3 a 2. Els visitants han vist opcions clares i ho han seguit intentant fins que a falta de 23 segons ha arribat el gerro d’aigua freda pels sabadellencs amb l’empat a 3. Tot i així, encara hi ha hagut temps per a més i és que en una pèrdua d’últim home Dani Castro s’ha vist obligat a fer una dura falta que li ha costat la vermella directa. L’Hospitalet no ha pogut aprofitar la superioritat numèrica als últims instants i fins i tot faltant només 4 segons els de Can Colapi haurien pogut fer el gol de la victòria en un contraatac. Un autèntic final d’infart.

Tot i no aconseguir l’objectiu i només treure un punt a casa davant l’Hospitalet, els de Can Colapi tornen a liderar, en solitari, la taula ja que els immediats perseguidors, Castelldefels, que ha perdut a camp del Pallejà; i Catgas ‘B’, que no ha passat de l’empat amb Playas Castellón, no han aconseguit sumar els 3 punts. Així doncs, l’Escola Pia encara el proper partit, de nou a casa i davant el cuer, el Montcada, líder en solitari amb 36 punts, 1 més que el segon classificat, el CCR Castelldefels, i 5 per sobre del tercer, el filial del Catgas Santa Coloma, però amb la baixa sensible de Dani Castro sancionat.

Magnífica golejada del Club Natació davant l’Hospitalet (11-1)

Havent tancat l’any amb la segona derrota de la temporada, els homes de Diego Blanco han tornat a jugar a casa amb la clara intenció de refer-se i seguir liderant de forma contundent la classificació. Així ho han fet, i de quina manera. Tot i així, als nedadors els ha costat obrir la llauna malgrat tenir nombroses ocasions. No ha sigut fins al minut 10 que el juvenil Ferran Ruiz ha situat l’1 a 0 al segon pal. Amb el primer, de seguida ha arribat el segon, obra d’Álex Borrego, també al segon pal. Malgrat tot, l’Hospitalet ho ha intentat i després de tenir alguna ocasió aïllada ha aconseguit retallar distàncies. El gol però, ha fet reaccionar als de Sabadell que ja no han aixecat el peu fins al final del partit passant per sobre del rival. Primer Marc García, de nou al segon pal, després Jaume Figueras, en caçar un rebot d’un llançament de doble-penal, més tard Cintu, en un gran doble-penal llençat a l’estil ‘panenka’ i finalment Borrego just abans del descans, han situat un contundent 6 a 1 amb el què els equips han marxat al vestidor.

A la segona meitat, lluny d’aixecar el peu de l’accelerador, els de Diego Blanco han seguit pressionant a màxima intensitat i als primers instants de la represa Pau Puigdomènech ja ha situat el 7 a 1. A partir d’aquí els gols han caigut un darrere l’altre sense que els visitants hagin pogut reaccionar. El vuitè l’ha signat de nou Cintu i el novè, novament Jaume Figueras en una rematada des de camp propi. Finalment als últims minuts han tancat la golejada Ferran Ruiz i per tercera vegada fent el seu hat-trick particular Jaume Figueras amb una gran vaselina.

Amb aquesta golejada i aprofitant les ensopegades tant del Lleida com del Gavà, el Natació Sabadell es situa encara més líder amb 33 punts, 5 més que el Lleida (segon) i 8 més que el Gavà (tercer). Aquest cap de setmana vinent, els sabadellencs buscaran retrobar la victòria lluny de casa en una pista complicada, la del quart classificat, el Linyola.