L’Escola Pia perd el liderat i la salvació del Club cada cop més complicada

• L’Escola Pia deixa escapar la victòria a casa en un final d’infart (7-7).

• El Club Natació segueix millorant el joc però suma una nova derrota (6-4).

L’Escola Pia no ha sabut tancar el partit i en un intercanvi de cops al final del partit acaba empatant contra el Manresa, fet que li costa el liderat de la categoria. Tot i seguir mostrant una millora en el joc, el Club Natació cau a l’Hospitalet i s’allunya molt de la salvació

Els espectadors del pavelló del carrer Garcilaso han pogut gaudir d’un autèntic partidàs de futbol sala entre el conjunt de Can Colapi i un dels seus principals perseguidors, el New Malibú Manresa. Tot i el resultat final, el partit ha començat molt de cara pels interessos dels sabadellencs. Als dos minuts de joc, Oriol Comdran ha obert el marcador en culminar amb un potent xut una bona combinació amb Santi Sardà. Amb el gol matiner, la igualtat s’ha convertit en el principal protagonista del partit i cap dels dos equips ha aconseguit imposar la iniciativa. Tots dos conjunts ho han provat amb xuts llunyans, però segurs tots dos porters han mantingut l’1 a 0 fins pràcticament la mitja part. Precisament 20 segons abans, el nou fitxatge del conjunt de Pedro Donoso, Carlos Povedano, ha fet el segon per l’Escola Pia. Amb el 2 a 0 i els col·legials dominant s’ha arribat al descans.

La segona part no ha pogut començar millor pels locals, quan Santi Sardà ha aprofitat una gran jugada individual de Sergi Ruiz per fer al primer minut de la represa el tercer. Amb 3 a 0 tot estava de cara per tornar de nou al camí de la victòria, però un minut més tard, el Manresa, de la mà del seu capità Mármol ha començat a retallar distàncies. Primer amb un potent xut i 3 minuts més tard en transformar un penal, el 8 dels manresans ha situat un ajustat 3 a 2 al marcador. Amb aquest resultat, fruit d’una picabaralla, l’àrbitre ha expulsat el fins aleshores millor jugador del visitants, Mármol, i Oriol Comadran per part de l’Escola Pia. Amb el 3 contra 3 però, ha sigut la Pia qui ho ha sabut aprofitar i Sergi Ruiz ha transformat el 4 a 2. A falta d’encara 10 minuts els visitants han apostat pel porter-jugador i, de nou, els de Can Colapi ho han aprofitat. Aquesta vegada l’autor del cinquè ha estat Jordi Sardà en rematar una gran assistència del porter local Jordi Font. Amb el 5 a 2 al marcador a falta de 8 minuts per al final tot semblava sentenciat però el partit ha embogit. En 2 minuts, amb el joc de 5 i aprofitant algun error local, el Manresa ha aconseguit empatar el marcador. Tot i l’empat, els de Pedro Donoso no han tirat la tovallola i a falta de 4 minuts, Dani Castro ha tornat a avançar als sabadellencs. Tot i així, els visitants no han tardat ni un minut en empatar novament el partit mitjançant Barrero. Lluny de donar per bo el punt de l’empat, l’Escola Pia ha seguit empenyent i a falta de 2 minuts Jordi Sardà, de nou, ha aprofitat un rebot per avançar per enèsima vegada el conjunt de Sabadell. Avui, però, no era el dia i de nou Barrero ha tornat a situar l’empat a falta d’1 minut per acabar el partit. Amb un final d’infart, Dani Castro ha vist la segona groga i ha estat expulsat i la última ocasió, en una falta, ha sigut pels visitants però no han aconseguit concretar.

Final apoteòsic d’un autèntic partidàs de futbol sala que, tot i així, deixa als de Pedro Donoso amb un únic punt que els fa perdre el liderat de la categoria. Tot i sumar després de dues derrotes consecutives, el conjunt de Can Colapi no acaba d’aixecar el cap i superar la mala ratxa. La setmana que ve, tocarà intentar tornar al camí de la victòria, novament a casa, contra l’Hospitalet Bellsport i amb la baixa per sanció d’Oriol Comadran.

El Club Natació cau en un mal inici a l’Hospitalet (6-4)

Tot i els mals resultats, els d’Álvaro González, conscients de la gran dificultat d’aconseguir l’objectiu de la salvació, segueixen millorant el seu joc. Una millora que, tot i així, aquest cap de setmana tampoc ha sigut suficient per sumar algun punt de la visita a l’Hospitalet.

Tot s’ha posat en contra pels nedadors quan al primer minut de joc, els locals han aprofitat la falta d’intensitat dels visitants per anotar dos gols. Un 2 a 0 al primer minut que ha pesat com una llosa als de Sabadell que tot i millorar en el joc i incrementar en intensitat, han vist com els del Llobregat han aconseguit transformar dues dianes més. Tot i el 4 a 0, els d’Álvaro González han seguit remant a contracorrent i abans del descans han pogut retallar distàncies. El juvenil Ferran Ruiz ha aprofitat un refús del porter visitant per pujar el 4 a 1 al marcador, amb el que s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, els sabadellencs han pal·liat l’error de l’inici de la segona i han sortit amb molta intensitat i molt endollats, l’equip ha agafat un ritme bo i han començat a arribar les ocasions visitants. Tant es així que, novament Ferran Ruiz, molt actiu i eficaç amb el gol ha transformat de vaselina el 2 a 4. Un gol que ha esperonat als de González que, carregats de moral, han anat a per la remuntada. I una gran combinació entre Pep Girvent i Marc García l’ha culminat al segon pal Wiki, fent així el 4 a 3. El Natació Sabadell ha aconseguit retallar distàncies i ajustar el marcador per posar-ho tot de cara per a la remuntada, però en els millors minuts dels nedadors, els locals, amb sang freda, han aprofitat una badada defensiva en la marca i Amores a plaer ha fet des de fora l’àrea el 5 a 3. Un gol que ha tallat la reacció dels sabadellencs que malgrat intentar-ho amb el porter-jugador, no només no se n’han sortit sinó que han encaixat el sisè dels de l’Hospitalet. Finalment, Carlitos ha aprofitat una assistència de Pep Girvent per fer el 6 a 4 definitiu. Nova derrota del Club Natació que els deixa a 18 punts del Montcada, conjunt que marca la salvació. Tot i que encara resten 33 punts per disputar, l’objectiu es cada vegada més complicat. Malgrat tot, l’equip mostra una millora en el joc que de ben segur portarà punts ben aviat. La setmana que ve, de nou lluny de Cal Balsach (a Salou) nova oportunitat per materialitzar la millora.

Club Esportiu Escola Pia 7 – 7 New Malibú Manresa Futbol Sala

CE Escola Pia: Jordi Font, Santi Sardà, Jordi Sardà, Oriol Comadran, Alex Germán, Dani Castro, Marc Pagès, Sergi Ruiz, Carlos Povedano, Llorenç Tarrés, Santi.
Manresa FS: Adil, Cirera, Josan, Mármol, Muñoz, Asis, Alejandro, Flores, Barrero, Eloi.
Gols: Oriol Comadran (1-0, min. 2), Carlos Povedano (2-0, min. 19), Santi Sardà (3-0, min. 20), Mármol (3-1, min. 21), Mármol (3-2, min. 24), Sergi Ruiz (4-2, min. 29), Jordi Sardà (5-2, min. 31), Josan (5-3, min. 31), Barrero (5-4, min. 32), Muñoz (5-5, min. 34), Dani Castro (6-5, min. 36), Barrero (6-6, min. 37), Jordi Sardà (7-6, min. 38), Barrero (7-7 min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga al visitant Flores i ha expulsat amb doble targeta groga als locals Santi Sardà i Dani Castro i al visitant Muñoz. A més ha expulsat amb vermella directa a Oriol Comadran de l’Escola Pia i a Mármol del Manresa.

Foto portada: partit de la Pia, aquest dissabte. Autor: C.Domènech.