L’Escola Pia s’acosta al liderat i el Club Natació a la zona de descens

• El Club Natació no aixeca el cap i cau novament a casa per 2 a 8.

• Pepe Font, amb 4 gols, dóna la victòria a la Pia a Premià de Mar (5-6).

El Natació Sabadell no aconsegueix trencar la mala ratxa i perd a casa 2 a 8. Les derrotes dels tres últims classificats, però, permeten als nedadors seguir fora de la zona de descens. Per la seva banda, l’Escola Pia torna a lluitar pel liderat de la categoria en vèncer a Premià de Mar amb un partidàs de Pepe Font.

El Club Natació ha començat molt fort el partit. Tot i que el Manresa tenia la pilota el Club ha portat molt perill al contraatac durant el primer temps. Al minut 4, Pau Puigdomènech ha posat l’1 a 0 al marcador en culminar una bona jugada amb Rubén Collado. Dos minuts més tard, Pep Girvent ha fet més gran l’avantatge pels de Sabadell en rematar un toc subtil d’Arnau Casabon que ja entrava. Al minut 10, però, el domini dels del Bages s’ha concretat. Asís ha xutat des de fora l’àrea i tot i que Ruben Fuentes, que havia fet molt bones intervencions, l’ha aturat, finalment ha acabat entrant a la porteria. Al minut 15, ha arribat l’empat. Ruben Fuentes s’ha obert a la banda deixant la porteria buida per donar sortida a la pilota, però una pèrdua ha fet que Bermusell a porteria buida fes l’empat a 2. Només un minut més tard, novament la mala sort del porter local ha permès a Redu avançar als manresans amb un bona paret amb Gerard. El Manresa FS ha remuntat i tenia la pilota. Tot i així, el Club, ben tancat a darrere, ha tingut bones ocasions a la contra que ha aturat Cirera pels visitants. Els de Sabadell han anat al vestuari encara amb opcions.

A la segona part però, els de Jaro s’han desinflat i al minut 23, Asís, de nou, ha aprofitat el refús del porter local a un xut propi i ha col·locat el 2 a 4. El Manresa ja s’allunyava i quatre minuts més tard, al 27, Alejandro, ha fet el 2 a 5 en culminar una jugada enrevessada de córner. Els nedadors s’han llançat a l’atac per evitar la derrota, però el Manresa ha aprofitat les contres. Flores al minut 31, ha tornat a anotar pels visitants, en rematar una bona triangulació al contraatac. El Club perdia de quatre gols i el porter-jugador era necessari, però novament, no ha tingut efecte. Redu per segona vegada, uns instants més tard, ha fet el 2 a 7 pels visitants a porteria buida. Finalment, Bermusell ha tornat a marcar posant el definitiu 2 a 8 al marcador. Els sabadellencs han acabat el partit amb un menys per l’expulsió de Jordi Lozano per protestar.

Gran victòria de la Pia a Premià de Mar (5-6)

L’Escola Pia torna al camí de la victòria. Els de Donoso han sortit amb molta intensitat. Santi Sardà i Pepe Font, per partida doble, han portat als de Sabadell al vestuari amb un molt favorable 0 a 3. A la segona el Premià ha buscat la remuntada i ha aconseguit dos gols. Amb el 2 a 3 el Cover s’ha crescut però un error ha permès al capità, Llorenç Tarrés, fer un gran gol des del mig del camp. La Pia de nou amb un bon avantatge al marcador, però els del Maresme han tornat a escurçar les distàncies col·locant el 3 a 4. En aquest moment, ha tornat a aparèixer Pepe Font. El 10 de Can Colapi ha transformat dos gols més, situant el 3 a 6 al marcador, i anotant el seu quart gol en el partit. Els locals han buscat la remuntada i han aconseguit reduir la diferència fins a un gol. Amb el 5 a 6 al marcador, els de Sabadell han patit però el marcador ja no s’ha mogut. Gran victòria de la Pia, que els torna a permetre lluitar amb els equips de la part alta de la taula.

Club Natació Sabadell 2 – 8 Manresa Futbol Sala

CN Sabadell: Ruben Collado, Arnau Casabon, Jordi Lozano, Pau Puigdomènech, Ruben Fuentes, Alberto, David, Arnau Huguet, Pep Girvent, Isaac, Jaume Figueras.
Manresa FS: Alejandro, Flores, Redu, Charly, Bermusell, Gerard, Asís, Cirera, Lavado.
Gols: Pau (1-0 min. 4), Pep Girvent (2-0 min. 6), Asís (2-1 min. 10), Bermusell (2-2 min. 15), Redu (2-3 min. 16), Asís (2-4 min. 23), Alejandro (2-5 min. 27), Flores (2-6 min. 31), Redu (2-7 min. 31), Bermusell (2-8 min. 37).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Pau i David del Natació Sabadell i a Alejandro del Manresa FS. Ha expulsat a Jordi Lozano, del Club Natació, per protestar.

Cover Premià de Mar 5 – 6 Club Esportiu Escola Pia

C. Premià de Mar: Acha, Edgar, Marc Fernàndez, Quimet Cisa, Gordillo, Esteve, Marcel, Martín Mestres, Marc, Jordi Calderón.
CE Escola Pia: Jose, Pol Viada, Sergi, Pepe Font, Santi Sardà, Llorenç, Oriol Comadran, Carles Comadran, Torras.
Gols: Santi Sardà, Pepe Font (4), Llorenç, Edgar, Marc Fernàndez (2), Quimet Cisa, Gordillo.
Incidències: l’àrbitre ha mostrat targeta groga a Pol Viada i Santi Sardà de l’Escola Pia, i a Marcel, Martín Mestres i Jordi Calderón del Premià de Mar. Ha expulsat, per doble targeta groga a Marc, del Premià de Mar.

Foto portada: un instant del CN Sabadell- Manresa FS. Autor: C.Domènech.