L’Escola Pia s’emporta el derbi sabadellenc (0-4)

• La major efectivitat i una gran actuació del porter Jordi Font donen els tres punts a la Pia.

• El Natació Sabadell encadena la segona derrota consecutiva i s’apropen a la zona de risc.

La victòria en el derbi sabadellenc consolida l’Escola Pia en la part alta de la taula, a tres punts del líder. El Club Natació amb aquesta nova derrota es situa a la zona perillosa de la classificació.

La igualtat i la intensitat han sigut els protagonistes dels primers 10 minuts del derbi. Posteriorment, l’Escola Pia ha començat a dominar lleugerament el partit i una errada de la defensa nedadora l’ha aprofitat Oriol Comadran per situar el 0 a 1 en el minut 13, que s’ha mantingut durant tota la primera part.

A l’inici de la segona, els locals han sortit molt forts i han tingut diverses ocasions que ha aturat Jordi Font. Més avançada la segona meitat la Pia ha tornat a controlar el partit i ha disposat de diverses ocasions claríssimes amb dos pilotes al travesser. Finalment, al minut 31, ha arribat el premi: una boníssima jugada individual per la banda de Sergi, ha acabat amb el gol de Pepe Font.

El Natació ha intentat remuntar, però s’ha trobat amb l’encert de Jordi Font, que ha culminat un gran partit esvaint tota opció de gol dels de Jaro. A falta de 6 minuts pel final, el Club ha arriscat amb porter-jugador per rescatar algun punt, però de nou, l’encert del porter visitant ho ha impedit. Al minut 36, Pepe Font, de nou, ha sentenciat pels de Can Colapi en transformar un doble penal que suposava el 0 a 3. A l’últim minut amb el partit decidit, Carles Comadran ha resolt una molt bona jugada de Jordi Sardà i ha situat el definitiu 0 a 4 al marcador pels de Donoso, que avui ha vist el partit des de la graderia complint el primer partit de sanció després de l’expulsió contra el Bar Mi Casa.

CN Sabadell: Rubén Fuentes, Rubén Collado, Arnau Casabon, Carlos, Pep Girvent, Arnau Huguet, David, Jordi Lozano, Pau Puigdomènech.
CE Escola Pia: Jordi Font, Pol Viada, Jordi Sardà, Santi Sardà, Carles Comadran, Sergi, Llorenç Tarrés, Marc Pagès, Jordi Torras, Pepe Font, Oriol Comadran.
Gols: Oriol Comadran (0-1 min. 13), Pepe Font (0-2 min. 31), Pepe Font (0-3 min. 36), Carles Comadran (0-4 min. 39).
Incidències: L’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Pep Girvent, del Club Natació Sabadell

Foto portada: Comadran anotant un gol. Autor: Cesc Domènech