Escola Pia, Cesc Domenech

L’Escola Pia suma només un punt a casa i perd dues posicions

• Els de Pedro Donoso no passen de l’empat contra el CCR Castelldefels (5-5).

• Segueix la pugna pel liderat entre el Club Natació Sabadell i el Lleida.

Els de Can Colapi aconsegueixen empatar un partit que a la segona meitat perdien 3 a 5. El Club Natació suma els partits com a victòries i segueix lluitant pel liderat amb el Lleida.

Després de la gran fita contra el Catgas Santa Coloma, i abans de visitar el camp del líder, precisament el filial del Catgas, els col·legials han rebut al carrer Garcilaso a un dels equips revelació d’aquesta temporada, el CCR Castelldefels.

Davant un dels equips amb la plantilla més reforçada d’aquesta temporada, els de Pedro Donoso han sortit a la pista sense la intensitat necessària, fet que han aprofitat els visitants per obrir el marcador avançada ja la primera meitat. Amb el zero a un, els de Can Colapi s’han posat les piles i als pocs minuts Pepe Font ha culminat un contraatac per signar l’empat. Els de Castelldefels però, no han abaixat els braços i també en un contracop s’han tornat a avançar en el marcador. La reacció local, novament, no ha tardat gens i Àlex Germán ha situat l’empat a dos. En aquest moment els col·legials han posat una marxa més i han capgirat el marcador. Carles Comadran amb una gran jugada individual ha transformat el 3 a 2. Tot i així, abans d’acabar la primera meitat, els visitants han aconseguit empatar el partit amb un xut llunyà.

A la represa, els locals de nou s’han vist sorpresos pels del Baix Llobregat que en una vaselina al contraatac s’han tornat a avançar. Ben avançada la segona meitat i amb el 3 a 4 en l’electrònic el partit s’ha complicat encara més pels sabadellencs. A vuit minuts pel final, el local Jordi Torras ha vist la segona targeta groga deixant així als de Pedro Donoso amb inferioritat numèrica durant dos minuts. Els visitants han aprofitat la superioritat i en el tres contra quatre han transformat el cinquè. 3 a 5 a set minuts pel xiulet final. L’Escola Pia però, no ha tirat la tovallola i ha fet un pas endavant, pressionant a camp contrari. L’esforç i la feina han tingut els seu fruïts i Sergi Ruiz ha retallat distàncies. El 15 dels col·legials ha fet una passada a Pepe Font que, de la mateixa manera que va fer amb Catgas Santa Coloma a la Copa del Rei, ha deixat passar sorprenent al porter rival. Finalment, a falta de dos minuts Santi Sardà ha aprofitat una assistència d’Oriol Comadran per signar l’empat a 5. No contents amb l’empat, els de Sabadell ho han provat amb el porter-jugador, però no hi ha hagut temps per a més i s’ha consumat el 5 a 5 definitiu.

Amb aquest empat, l’Escola Pia perd dues posicions a la classificació. Els de Pedro Donoso són sisens amb set punts. El cinquè, amb un punt més, precisament el CCR Castelldefels. El cap de setmana vinent, la categoria de bronze del futbol sala estatal no descansa i els sabadellencs tenen una de les sortides més complicades de la temporada. El proper dissabte a la tarda, els de Can Colapi visiten la pista del filial del Catgas Santa Coloma, actual líder de la competició que suma quatre victòries en els quatre partits disputats fins ara.

El Club Natació com un tro cap al liderat

Els de Diego Blanco segueixen sumant de tres en tres. El match a la pista del Rubí ha estat protagonitzat per la igualtat fins que Álex Borrego, al minut 10, ha aconseguit decantar la balança cap als visitants amb el 0 a 1. Per darrere en el marcador, els locals han intentat reaccionar i han disposat de diverses oportunitats, una d’elles al pal. Els visitants però, han pogut aguantar les embranzides dels de Rubí i al minut 15 han aprofitat l’ocasió que han tingut i Adri ha situat el 0 a 2 amb el que s’ha arribat al descans. A la segona meitat, els locals s’han vist obligats a fer un pas endavant, fet que ha aprofitat el Natació Sabadell per fer mal al contraatac. Tant, que al minut 31, Cintu ha situat el 0 a 3 al contracop. El Rubí ha seguit insistint i ho ha provat també amb el joc de cinc. La defensa nedadora però, no ha tingut cap problema per defensar els atacs locals i el marcador ja no s’ha mogut.

Clara victòria dels sabadellencs. Amb els tres punts d’aquest cap de setmana, els de Diego Blanco segueixen en la pugna pel liderat amb el Lleida, tots dos conjunts amb nou punts. Els nedadors tenen un cap de setmana de descans i no jugaran fins d’aquí a 15 dies, quan rebran a Cal Balsach al Sant Cugat FS.