Escola Pia, Cesc Domenech

L’Escola Pia tercera a tres punts del líder

• L’Escola Pia manté la distància amb el primer retrobant la victòria lluny de Sabadell.

• El Club Natació aconsegueix el cinc de cinc i ja és líder en solitari.

L’Escola Pia aconsegueix els tres punts a Salou, manté la distància amb el líder i escala a la tercera plaça. El Club Natació no falla i aprofita l’ensopegada del Lleida per situar-se líder en solitari del grup dos de la Tercera Divisió.

Amb la victòria a casa davant el Pallejà, els sabadellencs han sortit a la complicada pista del Salou amb l’objectiu de seguir a les primeres posicions de la classificació i no permetre al líder escapar, imprescindible doncs, sumar els tres punts.

El match no ha pogut començar millor pels interessos col·legials. Pepe Font, als primers minuts, ha enganxat de volea un córner signant així un autèntic golàs, l’1 a 0. A més, avançada el primer període i sense que els locals hagin pogut reaccionar al primer cop visitant, Carlos Povedano ha culminat un gran contraatac pujant el 0 a 2 a l’electrònic de Salou. Amb dos gols en contra, els tarragonins han fet un pas endavant per tal de reaccionar i en diversos contraatacs ha inquietat la porteria sabadellenca. Tot i així, una actuació destacada del porter visitant, Santi Bertolín, ha permès als de Can Colapi marxar al descans amb un clar 0 a 2 al marcador.

A la represa, els de Pedro Donoso han sortit en tromba per tal de sentenciar el partit i en cinc minuts han sumat dues dianes més. Primer Dani Castro en un contracop al primer minut de la segona meitat, i més tard la fortuna ha fet que els locals s’hagin fet en pròpia porteria el 4 a 0 en una gran jugada per banda de Sergi Ruiz. Amb un clar 0 a 4 al marcador i deu minuts encara per endavant, el Salou s’ha arriscat apostant pel porter-jugador. Tot i que ha aconseguit retallar distàncies amb l’1 a 4, no ha pogut evitar que Pepe Font firmi un gran partit. I és que el cinc de l’Escola Pia, en una recuperació, ha anotat de camp a camp un contundent 1 a 5 a falta de cinc minuts. Malgrat tot, el joc de cinc local ha fet efecte, l’Escola Pia ha rebaixat la intensitat i els de Salou han pogut retallar distàncies fins al 3 a 5 definitiu. Sense temps per a més, s’ha confirmat la segona victòria consecutiva dels homes de Pedro Donoso.

Tornant al camí de la victòria lluny del carrer Garcilaso, els de Pedro Donoso escalen una posició més, fins la tercera, i mantenen la distància de 3 punts respecte el primer classificat, el filial del Catgas Santa Coloma que ha recuperat el liderat. La setmana vinent a casa contra el Riera Cornellà, els col·legials de ben segur seguiran posant pressió als dos primers classificats.

El Club Natació Sabadell segueix sumant de tres en tres

Cinc de cinc. 15 de 15. Espectacular inici de lliga del Club Natació Sabadell que no coneix altra que la victòria en el que va de competició. Els últims tres punts a camp del tercer classificat, el Gràcia FS.

Tot i la baixa d’un dels homes importants, Álex Borrego, per lesió, el conjunt de Diego Blanco ha començat com un tro i als deu minuts el marcador ha sigut molt clar, 0 a 4. Pep Girvent, signant un hat-trick i una gran actuació i Cintu han col·locat als nedadors amb un marcador contundent. Amb un resultat clar, els locals han reaccionat situant l’1 a 4 uns minuts més tard. Tot i així, no ha aconseguit frenar l’embranzida visitant, i Cintu des del punt de doble-penal ha transformat el cinquè a tres minuts pel descans. A la segona meitat, els de Sabadell han seguit pressionant i als quatre minuts Marc García ha transformat l’1 a 6 al segon pal. La reacció local, però, no ha tardat i ràpidament els barcelonins han anotat el 2 a 6. Una reacció, de nou tallada pels de Diego Blanco. Aquest cop mitjançant el capità Jordi Lozano que ha firmat el setè. Tot i el clar 2 a 7 a l’electrònic, els visitants s’han relaxat en excés i el Gràcia ho ha aprofitat. Tant, que a falta de tres minuts pel final el marcador s’ha ajusta fins al 6 a 7. Patint, els nedadors han defensat amb contundència el joc de cinc local i finalment, han pogut sumar novament els tres punts.

Amb aquesta victòria, la cinquena consecutiva, els homes de Diego Blanco se situen, per fi, líders en solitari aprofitant la sorprenent derrota del Lleida, l’únic equip que fins ara mantenia l’alt ritme de victòries del Natació Sabadell, davant l’Aldea un dels últims classificats de la categoria. El cap de setmana vinent, el Club Natació buscarà seguir manant a la classificació davant el dotzè classificat, el Reus, a Cal Balsach.

Club Salou Futbol Sala 3 – 5 Club Esportiu Escola Pia
CE Escola Pia: Santi Bertolín, Sergi Ruiz, Carles Comadran, Jordi Torras, Oriol Comadran, Dani Castro (1), Pepe Font (2), Jordi Sardà, Santi Sardà, Carlos Povedano (1), Àlex Germán, Jordi Font.

Club Gràcia Futbol Sala 6 – 7 Club Natació Sabadell
CN Sabadell: Salva, Jordi Lozano (1), Pau Puigdomènech, Pep Girvent (3), Jaume Figueras, Adri, Arnau Huguet, Marc García (1), Cintu (2), Marc Torras.

Foto portada: imatge d’arxiu. Autor: C. Domènech.