L’Escola Pia torna a guanyar i posa pressió al líder

• Els de Pedro Donoso superen al tercer classificat a casa.

• El Club Natació Sabadell guanya i té el lideratge a l’abast.

Els de Can Colapi recuperen la victòria a casa i davant el tercer classificat i segueixen a només dos punts del líder. El Natació Sabadell aconsegueix una patida victòria a Molins i dilluns pot acabar la feina al partit pendent.

Després del fort cop patit a Castelldefels en què l’Escola Pia va perdre el liderat, arribava a casa un partit de nou molt important, la visita del filial del Catgas Energia Santa Coloma. Una nova derrota acostaria als de Santa Coloma als dominis col·legials i deixaria escapar a més d’una victòria al líder. Però els de Pedro Donoso han fet la feina, han sumat els 3 punts, s’han distanciat del tercer classificat, el filial marfilenc, i segueixen pressionant al líder. Al parquet, amb l’única baixa de Llorenç Tarrés, l’Escola Pia s’ha trobat amb un rival que ha plantat cara i amb un partit igualat i molt intens. Als 5 minuts però, els locals han aprofitat un gran contraatac, i de la mà de Jordi Torras s’han avançat en l’electrònic. Els visitants però, han reaccionat i als pocs instants amb un gol afortunat han situat l’empat. L’1 a 1 ha tornat a mostrar la igualtat entre tots dos conjunts i no s’ha mogut degut a la falta de punteria d’ambdós equips tot i tenir oportunitats. Així doncs, amb l’empat a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa, han sigut els de Santa Coloma els qui han trobat la clau de pas i a través d’una jugada de falta han transformat l’1 a 2 capgirant el marcador. Mala sort pels sabadellencs quan a falta de 13 minuts, a més, Dani Castro ha vist la segona targeta groga i ha marxat expulsat. Tot i així, els de Can Colapi han pogut remar a contracorrent amb el 3 contra 4 i no només han evitat qualsevol ensurt sinó que han aconseguit marcar l’empat gràcies a Jordi Sardà que ha definit amb qualitat una gran assistència de Pepe Font. Amb l’empat a 2, tots dos conjunts han seguit insistint i a falta de 5 minuts l’han tingut els visitants des del punt de doble-penal, però el porter local Jordi Font ha aturat molt segur el llançament. I pocs minuts més tard, finalment, l’Escola Pia ha vist porteria en una gran jugada individual de Jordi Sardà que ha culminat Carlos Povedano capgirant el marcador fent el 3 a 2. Amb el marcador en contra i a només dos minuts pel final del partit, els visitants han apostat pel porter-jugador i tot tenir algunes oportunitats no han aconseguit concretar i ha sigut Pepe Font qui després de recuperar la pilota ha fet a plaer el 4 a 2 definitiu que ha sentenciat el partit i ha confirmat la victòria col·legial.

Amb aquest tres punts, els sabadellencs en sumen 48, dos menys que el Castelldefels, líder. Així doncs, per tal d’intentar assolir l’objectiu i repetir títol, els de Can Colapi han de sumar victòria rere victòria i esperar que el líder ensopegui. La següent parada és a la difícil pista de Pallejà, on per seguir apuntant al liderat, als col·legials només els serveixen els 3 punts.

Victòria treballada dels nedadors a Molins de Rei (1-2)

Després dels dos amistosos davant equips de primera (Barça i Peñíscola) el Club Natació ha tornat a la feina i de la millor manera per recuperar la desfeta davant el Gavà, sumant els 3 punts necessaris perquè en cas de victòria al partit pendent (d’aquest proper dilluns), recuperin el primer lloc de la classificació. Tot i la baixa sensible d’Álex Borrego per sanció, els homes de Diego Blanco han sortit a Molins dominant i mantenint la possessió de la pilota. Després de perdonar algunes ocasions als primers minuts, finalment Cintu ha obert el marcador en culminar una gran jugada protagonitzada per Marc García i el mateix Cintu. Amb el 0 a 1, el Natació Sabadell ha tingut nombroses oportunitats però no ha aconseguit concretar i finalment, els locals han pogut transformar l’empat en un segon pal. Tot i la sotragada, els nedadors no han abaixat els braços i han seguit mostrant un bon joc i gaudint d’ocasions. La feina ha acabat donant premi i a pocs instants pel descans, Ferran Ruiz en un contracop ha situat l’1 a 2 al marcador. A la segona meitat, el desgast físic ha passat factura als visitants que els ha tocat patir. Més quan Jordi Lozano i Ferran Ruiz, tocats, no han pogut seguir disputant el match. Els minuts han passat, i el joc ha embogit amb ocasions al contracop per part de tots dos conjunts. Els locals n’han tingut de molt clares però els sabadellencs s’han defensat amb totes les seves forces. Tant, que ni amb el joc de 5 a falta de 4 minuts pel final, el Molins ha aconseguit anotar. Excel·lent treball defensiu d’un Club Natació Sabadell efectiu, que ha suposat 3 punts importantíssims amb una victòria molt treballada i patida.

Així doncs, nova victòria dels sabadellencs que queden tercers amb 36 punts, empatats amb el segon, el Lleida i a 1 punt del líder, el Gavà, però amb un partit menys, el d’aquest proper dilluns a casa davant Les Corts. Per tant, en cas de victòria, el Natació Sabadell recuperaria el liderat. A més, per aquest proper partit, els homes de Diego Blanco podran comptar ja amb el reforç de luxe: Jordi Sánchez, procedent del filial del Catgas Energia. Jugador madur que després d’haver passat per la primera divisió amb conjunts com Miró Martorell, Futbol Club Barcelona o Marfil Santa Coloma i de capitanejar durant diverses temporades al filial colomenc a la Segona Divisió B, recala a la plantilla del Club Natació Sabadell per cobrir la baixa de Jaume Figueras, ara jugant a l’Arrahona (Primera Divisió Catalana). Aquest dilluns doncs, plantilla i afició tindran el plaer de veure’l debutar amb l’elàstica nedadora a les 21:50 a Cal Balsach.

Club Esportiu Escola Pia 4 – 2 Catgas Energia Santa Coloma ‘B’

CE Escola Pia: Jordi Font, Pepe Font (1), Sergi Ruiz, Carles Comadran, Jordi Sardà (1), Santi Sardà, Jordi Torras (1), Carlos Povedano (1), Oriol Comadran, Dani Castro, Àlex Germán, Santi Bertolín.

Club de Futbol Sala Molins 99 1 – 2 Club Natació Sabadell

CN Sabadell: Marc Torras, Salva, Cintu (1), Jordi Lozano, Pau Puigdomènech, Adri, Marc García, Ferran Ruiz (1), Jordi Mayor.