L’IES les Termes acull la sisena Trobada Esportiva

  • Centenars de joves participen un any més en aquesta activitat.

  • L’acte s’ha desenvolupat en un ambient festiu i participatiu.

Les instal·lacions de l’IES Les Termes han acollit la sisena Trobada Esportiva organitzada per l’Associació Esportiva Escolar de les Termes amb la col·laboració de la Ludoteca Margarida Bedós, el Pla Català de l’Esport, la Generalitat de Catalunya, l’ajuntament de Sabadell i amb la implicació de l’Associació de Mares i Pares de l’IES Les Termes i l’Associació de Veïns del barri.

L’acte ludicoesportiu ha comptat, durant tot el matí de dissabte, amb una oferta molt variada d’activitats obertes a tothom per a fomentar l’activitat física, l’esport i l’alimentació saludable.


Podeu veure l’àlbum ‘Trobada Esportiva‘ des de Flickr.

Amb l’objectiu d’obrir les portes del centre al barri, crear un marc de convivència i participació amb la implicació de tothom, s’han preparat competicions de futbol, de bàsquet i de voleibol.

A les activitats s’hi han sumat els tallers d’handbol, korfball, dance session, breakdance, bollywood i balls de saló. Les activitats les han completat diferents jocs infantils, jocs gegants i el típic joc de la poma. All llarg del matí s’ha realitzat també un torneig de tennis taula i un torneig de bàsquet 3×3.

Foto portada: Bàsquet 3 x3 al pati de l’IES les Termes. Autor: David B.