Foto portada: les jugadores espanyoles. Autor: RFEN.

Lliga Mundial: Espanya guanya a Rússia (9-8), amb set sabadellenques

La selecció espanyola femenina, amb la presència de set jugadores sabadellenques, (Maica García convocada el va veure des de la grada) va doblegar a Rússia en el primer partit de la Lliga Mundial disputat a la localitat sevillana de Dos Hermanas, el nucli del waterpolo andalús.

Les espanyoles van haver de treballar durament per imposar-se en un partit que van començar dominant les jugadores russes i que no es va decidir fins a l’últim instant.

Set dels gols del combinat espanyol van ser aconseguits per les jugadores del CN ​​Sabadell Anna Espar (3), Bea Ortiz (2) i Judit Forca (2) amb un treball inestimable de Paula Leiton que va permetre un joc eficaç de les seves companyes i una Laura Espar sota els pals pugnant per evitar les envestides russes. Un excel·lent paper de les sabadellenques amb què compta el tècnic nacional Miki Oca com a element fonamental del seu equip

FITXA TÈCNICA

Espanya 9: Laura Ester, Marta Bach, Anna Espar (3,1p), Bea Ortiz (2), Mati Ortiz, Helena Lloret (2), Clara Espar, Pilar Peña, Judith Forca (2), Paula Crespí, Anna Gual, Paula Leitón, Mª Elena Sánchez. Entrenador: Miki Oca
Rússia 8: Evgeniia Golovina, Daria Gerzanich, Ekaterina Prokofyeva (2), Elvina Karimova (1), Maria Borisova (1), Olga Gorbunova (1), Natalia Churzina, Anastasia Simanovitx, Anna Timofeeva, Evgeniya Yvanova (3), Daria Ryzhkova, Anna Karnaukh. Entrenador: Alexander Gaidukov.
Parcials: 1-2, 2-1, 5-5 i 1-0
Àrbitres: Diana Dully-Dumas (NED), Fodor Rajmund (HON)

Foto portada: les jugadores espanyoles. Autor: RFEN.