L’Olot assalta la Nova Creu Alta (1-2)

Disnova patrocina aquesta crònica.

El Sabadell ha perdut el tercer partit de la temporada i el primer del 2018. Dos gols en quatre minuts en la segona meitat han permès l’Olot guanyar davant els 1.695 espectadors que han vist el partit a la Nova Creu Alta. Els arlequinats, tot i fer una bona primera part, han desaprofitat una oportunitat per apropar-se a la zona alta de la classificació.

L’Olot ha començat el partit posant la por al cos dels arlequinats. El Sabadell ha patir un ensurt als tres minuts de joc, però per sort la pilota ha sortit desviada. Tot i aquesta ocasió dels olotins, l’única de la primera meitat, el conjunt de Toni Seligrat no ha tardat en desplegar un joc tan bo com desconegut a casa. Els sabadellencs han gaudit de la primera ocasió en les botes de Josu Ozkoidi i Capó. El porter de l’Olot Xavier ha evitat el primer gol local als vuit minuts.

Dos minuts després, en la següent jugada, Felipe Sanchón ha enviat la pilota a la lateral de la xarxa. Ozkoidi ha pogut avançar el seu equip de nou, però s’ha tornat a trobar amb les mans de Xavier. Arribant a l’equador Pedro Capó ha enviat el seu xut als núvols després d’una gran passada de Sanchón. Poc després, l’ex del Girona ha tornat a assistir-lo amb una assistència picadeta que no va poder controlar.

Foto portada: Josu intenta recuperar l'esfèric en el partit davant l'Olot. Autora: Dihör.
Josu intenta recuperar l’esfèric en el partit davant l’Olot. Autora: Dihör.

Després d’una mitja hora d’acció constant, el matx s’ha refredat fins al descans. Només un possible penal sobre Guillemenot –que ha vist la groga per simular-lo- i un ú contra ú de Felipe amb Ginard han animat el final de la primera part.

De la nit al dia

Set minuts ha tardat l’Olot en deixa a tota la Nova Creu Alta bocabadada. Blázquez ha avançat el conjunt visitant aprofitant una pilota morta dins de l’àrea i retallant la defensa arlequinada per batre Roberto. Però no ha quedat així la cosa. Quatre minuts després, Toril ha pentinat l’esfèric en la sortida d’un córner al primer pal per posar el 0-2 en el marcador.

Quan tot semblava molt difícil pel Sabadell, Felipe Sanchón ha tornat a aparèixer enviant un xut sec a l’esquadra esquerra de Xavier. A mesura que avançaven els minuts, l’ambient s’ha anat caldejant. Les dubtoses decisions de Pulido Santana han desesperat la parròquia local. Tot i la insistència dels arlequinats, l’Olot va aconseguir emportar-se els tres punts de la Nova Creu Alta.

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Migue, Dani Gómez, Aleix Coch, Ángel, Pedro Capó (Víctor, 83’), Josu Ozkoidi (Mario, 76’), Felipe Sanchón, Marc Martínez i Guillemenot (Migue García, 61).
UE Olot: Xavier, Jose, Carles, Barnils, Guzmán, Masó, Blázquez (Roger Vidal, 87’), Héctor Simón, Marc Mas, Alfredo (Pedro del Campo, 53’) i Toril (Marc Cosme, 67’).
Gols: 0-1, Blázquez, 52’; 0-2, Toril, 56’; 1-2, Felipe Sanchón, 61’.
Àrbitre:
Alexis Carlos Pulido Santana (Las Palmas). Ha amonestat als locals Guillemenot, Migue García i Ángel. I als visitants Toril, Guzmán i Carles.
Estadi: Nova Creu Alta. 1.695 espectadors.