Corredors enfilant l'avinguda de Barberà. Autor: David B.

Més de 3.200 corredors a les curses de la Festa Major

El sabadellenc Carles Montllor i la corredora Katherine Chaplin han guanyat la dotzena Mitja Marató de Sabadell, celebrada en el marc de la Festa Major. Es tracta de la principal prova a nivell competitiu de les que s’organitzen. Més de 3.200 corredors han participat en alguna.

Carles Montllor ha trigat 1:10:51 en recórrer els 21 quilòmetres i 97 metres de la prova, tres vegades el mateix circuit. En categoria femenina, ha guanyat Katherine Chaplin, amb un temps de 1:26:35. Mig miler de corredors han fet la Mitja Marató, que obre la Challenge de mitges maratons de la Diputació de Barcelona.

David Guiamet i Olga Estruch han estat els guanyadors de la cinquena cursa de 14 quilòmetres. Hi han participat unes 250 persones en una prova que, molt poc a poc, es va obrint pas i fent-se un forat entre la popular i la mitja marató.

Uns 1.800 atletes han corregut els set quilòmetres de la 39ª Cursa popular. Ibrahim Chakir ha gunyat en categoria masculina i en categoria femenina ha guanyat Janet Becerra. Finalment, uns 600 infants han participat en les curses infantils.

El circuit tenia inici i final al Pavelló esportiu de Sol i Padrís, i ha seguit l’itinerari ja habitual (Brutau, Avinguda de Barberà, carretera de Barcelona, Horta Novella, Sant Pere, Gràcia, Zamenhof, Via Massagué, Passeig, Rambla, Avinguda de Barberà, Brutau i final de nou a Sol i Padrís.

Foto portada: corredors enfilant l’avinguda de Barberà. Autor: David B.