David de la Cruz

David de la Cruz, preparat per al repte de la Vuelta

El sabadellenc David de la Cruz correrà la Vuelta Ciclista a Espanya, que comença aquest dissabte a Màlaga. El seu equip, Team Sky, ha fet públic aquest dimecres els seus nou representants. De la Cruz és un dels ciclistes més destacats del millor equip ciclista del món. El ciclista d’Espronceda vol deixar la seva emprenta a les carreteres espanyoles. 

“La Vuelta és el meu objectiu de la temporada. Tothom ha treballat perfectament i ja estic esperant que comenci”, ha declarat. “M’he sentit molt còmode a la Vuelta a Burgos”, assegura. El d’Espronceda va acabar tercer en aquesta prova fa pocs dies.
La Vuelta a Espanya comença aquest dissabte amb una contrarellotge individual des de la ciutat de Màlaga. La prova s’allargarà fins el 16 de setembre. Hi haurà vuit etapes que acaben en alt en una edició muntanyosa. Hi haurà tres etapes que passen per Catalunya: el 13 de setembre s’acabarà a Lleida, el 14 de setembre sortirà de Lleida i acabarà en alt a Andorra, i el 15 de setembre una nova etapa de muntanya, curta, molt dura i s’espera que decisiva, amb inici i final a Andorra.

A millorar el setè lloc de l’any 2016

El millor resultat de De la Cruz en una gran prova és el setè lloc a la Vuelta 2016, on va guanyar una etapa, l’ascens a l’alto del Naranjo. Alguns especialistes asseguren que aquest any és la gran oportunitat per al ciclista del Team Sky. Aquest any va acabar en 56ª posició al Giro d’Itàlia. Ha guanyat una etapa a la París-Niça i una a la Vuelta a Andalusia.

Foto portada: De la Cruz. Autor: Team Sky.