Foto portada: les pistes d'handbol platja. Autor: @sbdesport via Twitter.

Sabadell entra en el mapa de l’handbol platja

El complex municipal d’esports del barri de Gràcia compta des de fa poc amb quatre pistes d’handbol platja. Aquest cap de setmana seran escenari de l’última prova del Tour Català d’Handbol Platja.

L’OAR Gràcia ha invertit uns 20.000 euros per poder tenir aquestes pistes, que s’han presentat aquest dijous. Són les úniques permanents a Catalunya amb llum artificial. Per tant, s’hi pot jugar de nit.

“A hores d’ara ens trobem en la primera fase d’un projecte, que també vol donar cabuda a la pràctica del vòlei platja i del futbol platja, entre d’altres esports”, destaca el president de l’OAR Gràcia, Salvador Gomis.

En la presentació, la regidora d’Esports, Marisol Martínez, ha destacat especialment que l’handbol platja “és una disciplina esportiva que és igual per a homes i per a dones i que, per tant, promou la igualtat de gènere”.

Tour Català d’Handbol Platja

Aquest cap de setmana se celebrarà l’última prova del Tour Català d’Handbol Platja, que organitza la Federació Catalana d’Handbol, amb la col·laboració del club Associació Roquerola d’Handbol Sorra. La prova començarà divendres a les set de la tarda i s’allargarà fins diumenge a la tarda.

Foto portada: les pistes d’handbol platja. Autor: @sbdesport via Twitter.