XII Ral·li Llana 2016

El Ral·li de la Llana arribarà aquest dissabte a la 19ª edició

El Ral·li de la Llana arriba aquest cap de setmana a la seva 19ª edició, i commemora el mig segle de la primera edició històrica, l’any 1968. Si us agraden els cotxes clàssics, teniu la vostra cita anual dissabte al migdia, quan hi haurà la sortida des del parc de Catalunya. 

El Ral·li de la Llana celebra aquest cap de setmana la 19ª edició. La sortida serà dissabte, a les 12 del migdia, des de la passarel·la del llac del parc de Catalunya. Com és habitual, els vehicles s’exposaran prèviament a l’aparcament de zona blava del parc (aquest divendres ja no s’hi pot accedir en vehicle per estacionar).

La 19ª jornada del Ral·li, en contra de la tradició, tindrà una sola jornada i constarà de 60 quilòmetres cronometras, repartits en sis trams a doble passada. No hi falta el pas per Sant Miquel del Fai o Sant Feliu de Codines, lloc emblemàtics de la prova.
Per primera vegada la prova és puntuable per a la Copa Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, del català de Ral·lisprints i els ja tradicionals campionats de Catalunya de velocitat i regularitat per clàssics.

Foto portada: vehicles clàssics l’any 2016, quan van sortir del Passeig. Autor: David B.