Foto portada: Villaécija, aquest diumenge. Autor: RFEN.

Eterna Villaécija

L’última notícia del campionat d’Espanya disputat a Barcelona ha estat el comiat d’Erika Villaécija, nedadora del CN ​​Sabadell i exemple d’esportista i persona que al llarg de 17 anys ha estat lluitant entre les sureres per millorar els seus registres i assolir ni més ni menys que 16 medalles internacionals.

Les grades de la Escullera van aclamar el seu nom i és clar les llàgrimes van brollar, queden tants records i tantes hores d’esforç, que en l’hora de l’adéu és difícil no emocionar-se. Sentides paraules al finalitzar els nacionals d’hivern:

“Volia haver guanyat una medalla per acomiadar-me (va ser cinquena en els 200 papallona) però no passa res. M’ha emocionat veure a la piscina de peu corejant el teu nom i a més han pogut venir els meus pares. M’ha agradat que tinguessin aquest detall amb mi “va explicar a la zona mixta.

Al final tres nedadors del Club estaran al Mundial de la Xina d’aquí a unes setmanes, Marina Garcia, Catalina Corró que va mostrar el seu potencial amb una nova mínima en 200 papallona, ​​i Marc Sánchez.

Per equips el CN ​​Sabadell s’ha classificat quart en categoria masculina amb 435 punts, per darrere de Real Canoe, Sant Andeu i Gredos San Diego, i en categoria femenina va aconseguir la segona posició amb 703 punts, només avantatjat pel CN ​​Sant Andreu amb 776.

Foto portada: Villaécija, aquest diumenge. Autor: RFEN.