Catalina Corró

‘Cata’ Corró, tercera a Canet en Rosselló

El llarg camí cap a Tòquio 2021 per a la natació espanyola ha començat aquest cap de setmana a la localitat francesa de Canet en Rosselló, seu tradicional d’una de les etapes del Trofeu Mare Nostrum, on participa també Barcelona al meeting que organitza el CN Sant Andreu.

Amb un calendari trastocat el meeeting de Canet ha servit de punt de sortida per als nedadors internacionals espanyols a la recerca de la seva millor preparació per als Jocs. La mallorquina a les files del CN Sabadell Catalina Corró, va participar amb èxit en la prova de cent papallona on va obtenir la tercera plaça de la reunió amb un registre de 1.02.49. que la situa en un bon moment al tractar-se d’un “test” al mes d’octubre.

En els 200 esquena ‘Cata’ Corró es va classificar quarta amb 2.18.64. En categoria masculina Sergio de Celis va obtenir la tercera plaça en 200 lliures amb 1.52.13. El recent inaugurat Centre d’Entrenament del CN Sabadell, equiparable als CAR, acabarà de perfilar la forma precisa perquè aquestes, i altres nedadors locals accedeixin i consolidin el seu nivell internacional cara als propers esdeveniment.