El president del CN Sabadell, Claudi Martí. Autor: David B.

Claudi Martí, nou vocal de la Junta directiva de la RFEN

A la nova Junta directiva de la Reial Federació Espanyola de Natació que presideix Fernando Carpena, ha estat designat vocal en representació dels Clubs, Claudi Martí, president de el CN ​​Sabadell.

La nova junta que compta amb deu dones, ha vist ampliada la seva composició amb tasques especifiques per als seus membres. En el cas de Claudi Marti, al costat del president del Real Canoe, l’exsaltador Ricardo Camacho, ostentaran la representació dels Clubs espanyols, tasca molt complexa especialment en els moments que actualment travessa l’esport.

Donada la disponibilitat del Club Natació Sabadell a cedir les seves instal·lacions per a tota classe de competicions nacionals i internacionals en què aquest competint la Selecció Espanyola, l’entrada del seu president en l’òrgan rector constitueix un reconeixement cap a l’entitat local, que, a més des d’aquesta última temporada ja és seu d’un centre d’alt rendiment dirigit per Jose Antonio de el Castell. En el passat el CN ​​Sabadell ja havia tingut representació en els òrgans de govern de la natació espanyola.

Foto portada: el president del CN Sabadell, Claudi Martí. Autor: David B.