Catalina Corró

Corró, García i Castejón buscaran les mínimes olímpiques

Tres nedadors de el CN ​​Sabadell han estat convocats per la Federació Espanyola per participar a l’Open de Castelló els dies 5 i 6 de desembre i intentar les mínimes olímpiques. És la primera oportunitat que tindran els esportistes per accedir als Jocs Olímpics de Tòquio.

En principi els nedadors anaven a participar a l’Open d’Holanda a Rotterdam, però les restriccions imposades, degudes a la pandèmia, que desaconsellen viatjar a terres neerlandeses. Castelló serà l’alternativa, s’han rodat amb el Campionat d’Espanya en piscina curta i ara en piscina de cinquanta metres, serà un bon i segur escenari per buscar els registres mínims per als Jocs.

El criteri és que qui primer fa la mínima, té el bitllet, després si un altre la rebaixa, se li exigeix ​​un ‘crono’ mes rigorós. Catalina Corró nedarà els 200 i 400 estils i els 200 esquena, Marina Garcia els 100 i 200 braça, i Alex Castejón les mateixes distàncies. Els acompanyarà com a entrenador José Antonio de el Castell el responsable del “centre” situat al Club Natació Sabadell. En total 24 nedadors inclosos en l’Equip Nacional Absolut passaran el control a Castelló, però després els quedarà Sabadell, a l’Open de Primavera que es desenvoluparà a Can Llong com a nova ocasió per rebaixar el topall.

Foto portada: Catalina Corró.