Foto portada: representació del CN Sabadell. Garcia, al mig, amb banyador negre. Autor: CN Sabadell

Dia de podis per al CN Sabadell

L’Open de Primavera ha conclòs a Màlaga amb una jornada de podis per al Club Natació Sabadell, d’entre els quals destaca pel valor que té per la seva longevitat esportiva el d’Aschwin Wildeboer, bronze en els 50 esquena amb 25.87 en el ‘crono’, per darrere de Sergio Campos i Hugo Gonzalez 25.85 i 25.54 respectivament.

Wildeboer s’ha convertit, al costat d’Erika Villaécija, en un símbol de la constància esportiva malgrat el pas dels anys, el que no deixa de ser molt interessant cara a l’exemple que ofereixen a la resta de la plantilla.

Judit Ignacio es va penjar la plata en els 50 papallona amb 27.24, després que la velocista del Sant Andreu Lidon Muñoz l’avantatgés amb 27.22

Medalla de plata així mateix per a Marc Sánchez en els 200 lliures amb 1.49.66 per darrere de Francisco Arévalo del Real Canoe 1.49.43 i finalment medalla de plata per Marina Garcia en els 100 braça amb 1.08.03, només superada per Jessica Vall que es va anotar una gran marca amb els seus 1.06.88. El relleu júnior del Club va aconseguir la medalla de bronze en el 4 x 100 estils masculins.

En aquest Open s’han constatat els resultats fruit de la reorganització del Club cara al seu equip de natació, per prescindir de nedadors que entrenen fora de l’entitat i centrar-se en el planter, amb l’objectiu d’aconseguir bons resultats d’aquí a uns anys.