Clubi, la mascota del CN ​​Sabadell camí del rècord

El CN Sabadell ja té mascota

L’Open de Primavera toca la seva fi en les sureres de Can Llong. Poques mínimes, no era cap sorpresa, només dones, cosa que tampoc és nova. Els ‘júniors’ si han millorat temps. Entre aquest ambient més aviat gris, una nota simpàtica acolorida de blau, en ‘Clubi’, la nova mascota de l’entitat que vol sintetitzar en el seu disseny els valors del Club Natació Sabadell.

Ha estat presentada per Marianna de Nadal, coordinadora del grup de dissenyadores de l’ESDi (veïns del Club al carrer Montcada) que han inspirat la seva obra en mascotes diverses d’altres competicions esportives, i sobretot, amb uns traços que sintetitzen els valors del Club. “Compromís, companyonia, esforç, superació, treball en equip, perseverança, fidelitat i generositat”.

El perquè ara i aquí es presenta una mascota respon a buscar un element que englobi els valors per incentivar els més joves a practicar algun esport. Segons els seus creadors, Francisca Sotomayor, Marina Llauradó, Mariona del Pulgar i Olga Espinosa, s’han tingut  com a referents la “representació de l’aigua i la piscina, el trencadís i el dragó del Parc Güell, el casquet del CN ​​Sabadell, les aletes del flying fish, la corona de la deessa Nike, la cara de l’azolote i el cos dels dibuixos animats Moomis.
La “mascota” que tanca amb tots els honors l’Open de Primavera i serà uns dels elements protagonistes de la Final Four de waterpolo femení, que es disputarà la setmana que ve, i constitueix una gran ocasió per al CN Sabadell per consolidar-se a Europa com una entitat de primer ordre.

Benvingut “Clubi”.

Foto portada: Clubi, la mascota del CN ​​Sabadell camí del rècord. Autor: M.Tornel.