Judit Ignacio

Ignacio pot estar a l’Europeu de natació de Glasgow

La nedadora del CN ​​Sabadell Judit Ignacio va fer una marca definitiva de 100 papallona en la finalíssima de 59:23, però no va aconseguir a franquejar la barrera de la mínima per a l’Europeu. Té però la possibilitat de ser a Glasgow aquest estiu davant la imminent realitat de la formació d’un equip de relleus 4 x 100 estils, en què la nostra representant tindria un paper determinant.

Aquesta és l’última informació que circulava dimarts a la tarda a la piscina Inacua de Màlaga en una jornada molt interessant. En les semifinals de 100 braça femenins, Marina Garcia es va consolidar en la segona plaça amb 1.08.28, darrere de Jessica Vall, la reina d’aquest estil 1.07.72. Bea Gómez Corts va aconseguir penjar-se la medalla de plata en els 200 estils amb 2.18.34, després de l’estratosfèrica Mireia Belmonte 2.11.31. Amb 1.49. 85 Marc Sánchez es va classificar segon en les semifinals de 200 lliures, on demà dimecres com a favorit a consolidar el seu èxit.

El CN Sabadell, més discret

Avui finalitza l’Open, en què el Club Natació Sabadell ha tingut un paper mes discret al de passades temporades, fruit de la nova política de pedrera impulsada per la Junta Directiva.