L’Astralpool Sabadell, finalista de la Copa Catalunya

L’equip masculí del CN Astralpool Sabadell ha realitzat un excel·lent treball de pretemporada en arribar a la final de la Copa Catalunya de Waterpolo en què només ha estat derrotat pel mític Zodiac At Barceloneta, amb molt el millor equip espanyol per set gols a cinc.

La final s’ha jugat a Tarragona, a la piscina “Sylvia Fontana” la qual va ser escenari dels Jocs del Mediterrani de l’any passat. L’equip dirigit per Quim Colet ha registrat ens parcials molt equilibrats davant el quadre mariner 2.1, 1-0, 3-2 i 1-2. Aquest resultat és un bon reflex del que pot aconseguir el CN Sabadell aquesta temporada a la Lliga Nacional Fins arribar a la finalíssima el quadre local va vèncer al CE Mediterrani en e quarts de final, partit jugat a Can Llong per 8-5 (3-3,1-1,2-1 i 2-0).

En semifinals el Club es va enfrontar al Terrassa al que va guanyar per 7-5, partit aquest jugat a la piscina tarragonina amb parcials de 3-2, 3-1, 1-0 i 0-2. Amb aquest resultat l’equip que per segon any dirigeix Joaquin Colet aspira a fer una bona temporada a la Divisió d’honor, que li permeti accedir a les competicions europees, de la mateixa manera que les seves companyes femenines.