Foto: Josep Arnau / @AtelierPhotocat

Maica Garcia, en el Centenari de la Federació Catalana

La waterpolista internacional del CN ​​Sabadell, Maica Garcia, ha estat un dels esportistes escollits per la Federació Catalana per efectuar la presentació del seu programa d’actes amb motiu del centenari de la institució esportiva, que es commemorarà el 25 de febrer.

Sota el lema Entre Tots i Totes la Federació celebra el seu centenari. En el nucli fundacional va participar el Club Natació Sabadell. La waterpolista, al costat de Dani Lopez Pinedo, porter de l’At Barceloneta però resident a Sabadell i Gemma Mengual, la pionera de la Natació Artística, vinculada durant molts anys al Club Natació Sabadell, ha destacat que el millor record que guarda de la seva dilatada carrera esportiva són els Mundials de 2013 a les piscines Bernat Picornell i els Jocs de Londres de 2012. També guarda en el seu àlbum particular de records les cinc Champions guanyades amb el Club, especialment les tres disputades a casa, on “vaig sentir el suport de la meva afició”.

L’acte de presentació que s’ha desenvolupat a la Fàbrica Damm de Barcelona, ​​ha comptat amb la presència telemàtica del secretari d’Esports de la Generalitat, Gerard Figueras, i de la presencial del responsable d’esports de l’Ajuntament de Barcelona i diputat de l’àrea de la Diputació Provincial, David Escudé. El president de la Federació Catalana de Natació i exwaterpolista del CN ​​Montjuïc Enric Bertran ha tingut un record per a les víctimes de la COVID especialment les vinculades al món de la natació i ha assenyalat la importància del centenari en un any olímpic, ja que la Federació catalana ha aportat 250 esportistes als Jocs pertanyent a totes les seves disciplines. El Ciutat de Barcelona de Natació i la Final de la FINA World Series, a Barcelona seran els principals esdeveniments del Centenari.

Foto portada: Maica García, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.